Cowis hovedkontor i Lyngby

Her er de 10 største ingeniører i Danmark i 2019

Der er stadig ikke tvivl om, hvem der er de to største ingeniørvirksomheder i Danmark – Cowi og Rambøll. På tredjepladsen er Moe at finde. Det er Byggefakta, som har lagt sammen hvor mange og hvor dyre byggeprojekter med start i 2019, som ingeniørerne kommer til at arbejde på.

Iøjefaldende er det, at Niras har næsten lige så mange projekter under huen som Cowi og Rambøll – 107 mod 111 og 126. Men det er meget mindre projekter til en projektværdi af næsten halvdelen af dem Cowi beskæftiger sig med.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder