Privat udviklingsselskab laver 30.000 kvm tech-satsning

Visionen med Tech Town Odense er at skabe et nationalt anerkendt tech-område, som skal bidrage til, at regionale tech-virksomheder bliver til internationale succeser. Visionen er udviklet i samarbejde med tænketanken Nexus, hvor flere  erhvervspersonligheder i Odense er med.

Kongstanken er, at man vil efterstræbe et miljø, hvor lejerne og deres medarbejdere skal føle sig hjemme, når de tager på arbejde. Det vil Boliggruppen sikre via en hyggelig personalecafé, loungemiljøer med lyst og råt interiør. Mellem bygningerne vil der være grønne friarealer, cykelstier og mulighed for udendørs aktiviteter.

En række erhvervsejendomme på Stærmosegårdsvej, Billedskærervej og Klokkestøbervej skal danne rammen for det nye fællesskab i Tech Town Odense, som kommer til at bestå af en klynge af arkitektonisk forskelligartede erhvervsejendomme, herunder også nogle nye ejendomme, hvoraf byggeriet af den første kontorejendom på 2.600 kvm er påbegyndt.

Denne kontorejendom er tegnet af Tegnestuen Mejeriet og vil efter planen stå klar til indflytning i foråret 2020.

Tech Town Odense omfatter i dag 4 udlejede ejendomme med i alt 16 lejere, og området vil blive udbygget med i alt 2-3 nye ejendomme. Området vil løbende blive suppleret med diverse services og samarbejder, som udvikles og skabes i
samarbejde med tænketanken Nexus og lejerne selv.

Læs også Boliggruppens årsresultat runder 21 millioner kr. (+)

Læs også I denne by er udbud og efterspørgsel bedst i balance (+)

Læs også Azets vokser med købet af to mindre konkurrenter

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder