Det eksisterende og utidssvarende plejehjem Søndervang på Frederiksberg (Foto: Google)

FSB skal bygge 129 plejeboliger på Frederiksberg

Plejehjemmet Søndervang er ikke længere tidssvarende, og byrådet på Frederiksberg har udvalgt FSB til at bygge et helt nyt plejehjem med 129 boliger ved siden af det eksisterende på Emil Chr. Hansens Vej tæt på Nyelandsvej og Nordre Fasanvej. De nærmeste naboer bliver, udover det eksisterende plejehjem, Frederiksberg Forsyning og en afdeling af CBS.

– Vi er enormt glade for at have fået mulighed for igen at bygge på Frederiksberg. Vi har et godt samarbejde med Frederiksberg Kommune, og vi har stor erfaring med at bygge ældre- og plejeboliger. Så vi glæder os til at bygge de 129 plejeboliger, og samtidigt kan vi være med til at præge udviklingen af byen i området omkring Frederiksberg Hospital, som snart flytter væk, siger direktør i FSB Pia Nielsen.

Det nye plejehjem forventes at stå klar til indflytning i 2025.

Læs også Hvidovre Kommune vil bygge 228 boliger – og mødes med stor utilfredshed

Læs også FSB og Realdania vil bygge seniorbofællesskab på Amager

Læs også KAB sætter navne på milliard-partnerskab

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder