Estate Media –

Nyheder – Danmark

23.500 kvm domicil solgt efter opdeling af kontor og lager

EDC Erhverv Poul Erik Bech har solgt en medicinalvirksomheds tidligere kontordomicil med tilhørende lagerhal i Roskilde til to forskellige købere. Bygningerne havde stået tomme i flere år hos en konkurrerende mægler, men efter den nye mægler kom på banen med rådgivning om at opdele ejendommen, meldte de rette købere sig på banen.

Ved udgangen af 2017 blev EDC Erhverv Poul Erik Bech mægler på salget af medicinalvirksomheden Takeda Pharmas tidligere domicil. Her rådgav man om at dele salget af ejendommen op, så det blev muligt at købe kontordomicilet og lagerbygningen hver for sig.

– Kontormarkedet i Roskilde er begrænset, da det ikke er mange der flytter fra deres kontorer, og derfor var det først og fremmest vigtigt, at vi fik opdelt ejendommen. Men vi anbefalede også, at der blev skruet helt op for den målrettede markedsføring for, at der var en chance for at finde en aftager, når det ikke var lykkedes på et tidligere tidspunkt, siger Arno Starup Werner fra EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Der begyndte derefter at komme en del henvendelser, og salget blev en endelig realitet i marts 2019. Køber af det 12.995 kvm store kontordomicil er SunPark, som opkøber og udlejer kontorejendomme, og køber af den 10.480 kvm store lagerhal er dansk-kinesiske Mille Food, som primært sælger deres produktion af modermælkserstatning til det kinesiske marked.

Peter Evang Hansen er direktør for SunPark ApS. For ham var det afgørende, at kontordomicilet har en god placering i forhold til SunParks resterende kontorbygninger i henholdsvis Køge og Ballerup. Desuden lagde han vægt på de kvalitetsmaterialer, som bygningen består af, samt domicilets gode p-forhold og beliggenhed tæt på motorvejen og Trekroner Station.

– Det er tydeligt, at der er investeret mange penge i ejendommen, der består af gedigne kvalitetsmaterialer såsom terrazzogulve, børstede stålgelændere og lækre havefaciliteter. Man kunne godt se, at det havde stået tomt i nogle år første gang, jeg så det. Men her var mægleren god til at se muligheder, fx for at rense facaderne. Men endnu vigtigere muligheden for at dele bygningen op, så den kan bruges til forskellige lejere og formål, siger Peter Evang Hansen.

Læs også Tendens: Ubenyttede kontorer kan bane vejen for mere lagerplads (+)

Læs også Tre ejendomme i Nordvest skal udvikles til boliger, hotel og butik (+)

Læs også EDC formidler 5.000 kvm industriejendom ved Ring 3

Kommentarer

Seneste nyt

Familieejet ejendomskoncern køber 20.000 kvm på Vestegnen: ’Vores største økonomiske erhvervelse’

Pluss, Investering, Transaktioner / mandag 9. december 2019

Balder køber 17.750 kvm byggeret i Høje Taastrup C

Bolig, Byudvikling, Investering / mandag 9. december 2019

Ugen i Ejendom: Gekko, grådighed og de nye millionærer

Ugen i ejendom / lørdag 7. december 2019

Jeudan køber 32.000 kvm stor parkeringskælder på Amerika Plads for 335 millioner kr.

Investering, København, Transaktioner / fredag 6. december 2019

Rundspørge om 5.2-stramningsforslag: ’Ren gift for markedet’

Pluss, Renovering, Bolig / fredag 6. december 2019

Ros til ny klimalov

Bæredygtighed / mandag 9. december 2019

Kommende konferencer

Mandag den 9. december kl. 09:00

Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsninger

Tirsdag den 14. januar kl. 09:00

Investering i lager- og logistikejendomme 

- investering, udvikling og nye knudepunkter

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland