Fra venstre mod højre er det: Rudi Hansen, kommende beboer, Pernille Beckmann, Greves borgmester, Svend Pedersen, adm. direktør i HHM (entreprenøren), Cecilie Tarras Madsen, fællesskabsudvikler hos Ikano Bolig, René Brandt, adm. direktør hos Ikano Bolig (Foto: Thomas Brolyng Steen)

Ikano Bolig tager første spadestik af mange i Danmark

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder