Estate Media –

Nyheder – Danmark

Christian Wittrup.
Christian Wittrup.

Christian Wittrup går fra AB Clausen til Lendager

Lendager Group udvider salgsafdelingen yderligere

Kamilla Sevel

tirsdag 30. april 2019 8:58

Arkitektfirmaet Lendager Group har med imponerende fart udviklet sig i sin 11 år lange historie fra at være en lidt nørdet men superambitiøs start-up til at være en gazelle-arkitektvirksomhed med fokus på bæredygtig arkitektur.

I 2015 kom materialevirksomheden Lendager Up til og er i dag med til at skabe en virksomhedsgruppe, som også producerer bæredygtige materialer og herudover leverer Lendager rådgivning i cirkulær økonomi gennem konsulentvirksomheden Lendager TCW.

Lendager UP er bygget på, at Lendager Group erfarede en efterspørgsel på lokalt producerede upcycle produkter. Med et kendskab til affaldsmængder, hvis potentiale bliver forspildt, og en innovativ tilgang til produktudvikling, navigerer Lendager i lovgivning og krav inden for de enkelte produktområder.

Nu er efterspørgslen efter bæredygtige byggematerialer i voldsom vækst, og det giver yderligere vind i områdets sejl. Derfor har Lendager valgt at forstærke salgs- og marketingindsatsen og Lendager UP har per 1. maj ansat Christian Wittrup som Head of Commercial. Han kommer til at referere til teknisk direktør i Lendager UP Conny Wagner Christophersen.

Christian Wittrup er uddannet civil ingeniør og har både erfaring fra entreprenør- og leverandørleddet – senest fra AB Clausen Rådgivende Ingeniører.

– Byggebranchen efterspørger bæredygtighed. Men udfordringen indtil nu har blandt andet været, at materialerne er svære at få adgang til. Det problem har vi løst. Vi grundlagde i 2015 Lendager UP med det formål at producere bæredygtige materialer, og nu er virksomheden klar til at levere til hele byggebranchen. Vi er derfor utrolig glade for, at Christian Wittrup har sagt ja til at hjælpe os med at få budskabet ud. Christian er en kæmpe kompetence med et enormt netværk i branchen – kort sagt et scoop for os, siger Anders Lendager. 

Christian Wittrup er uddannet civilingeniør indenfor byggeri og miljø fra DTU i Lyngby og har suppleret med HD i Organisation og Ledelse. Han har tidligere arbejdet 3 år i entreprenørleddet, 9 år i leverandørleddet, 2 år som selvstændig og senest i AB Clausen Rådgivende Ingeniører, som han efter eget udsagn egentlig ikke var på vej væk fra, men bare ikke kunne sige nej til tilbuddet fra Lendager.

– Lendager UP udgør en vigtig brik i den bæredygtige omstillings store puslespil. FN’s bæredygtige Verdensmål nr. 17: Partnerskab for handling, udgør for mig hele grundessensen i mit skifte. For omstillingen vil kun ske ved en fortsat fælles indsats med brancheforeninger, test-institutter, bygherrer, styrelser og myndigheder, ingeniør- og arkitektvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, entreprenører, materialeproducenter osv. Jeg ser det som et stort privilegie, at jeg fremadrettet kan sige til mig selv, min familie – og især mine børn, mine venner og mit professionelle netværk, at hver mail jeg sender, hvert opkald jeg fortager og hvert møde jeg deltager i, har det ultimative sigte at skabe en mere bæredygtig dansk og international byggebranche, siger Christian Wittrup.

Christian Wittrup er 43 år gammel og gift med Cathrine Wittrup. Sammen har de børnene Cajsa på 7 og Carl på 4. Christian Wittrup bor i Søborg.

Læs også By & Havn finder vinderteam til 370 boliger på spidsen af Ørestad Syd

 

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumenen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Michael Lind Olesen satser på projektudvikling med familiefirma

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Investering / torsdag 18. juli 2019

16.000 kvm kontorbyggeri på vej centralt i Aarhus

Aarhus, Internationalt, Kontor / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland