Estate Media –

Nyheder – Danmark

Christian Wittrup.
Christian Wittrup.

Christian Wittrup går fra AB Clausen til Lendager

Lendager Group udvider salgsafdelingen yderligere

Kamilla Sevel

tirsdag 30. april 2019 8:58

Arkitektfirmaet Lendager Group har med imponerende fart udviklet sig i sin 11 år lange historie fra at være en lidt nørdet men superambitiøs start-up til at være en gazelle-arkitektvirksomhed med fokus på bæredygtig arkitektur.

I 2015 kom materialevirksomheden Lendager Up til og er i dag med til at skabe en virksomhedsgruppe, som også producerer bæredygtige materialer og herudover leverer Lendager rådgivning i cirkulær økonomi gennem konsulentvirksomheden Lendager TCW.

Lendager UP er bygget på, at Lendager Group erfarede en efterspørgsel på lokalt producerede upcycle produkter. Med et kendskab til affaldsmængder, hvis potentiale bliver forspildt, og en innovativ tilgang til produktudvikling, navigerer Lendager i lovgivning og krav inden for de enkelte produktområder.

Nu er efterspørgslen efter bæredygtige byggematerialer i voldsom vækst, og det giver yderligere vind i områdets sejl. Derfor har Lendager valgt at forstærke salgs- og marketingindsatsen og Lendager UP har per 1. maj ansat Christian Wittrup som Head of Commercial. Han kommer til at referere til teknisk direktør i Lendager UP Conny Wagner Christophersen.

Christian Wittrup er uddannet civil ingeniør og har både erfaring fra entreprenør- og leverandørleddet – senest fra AB Clausen Rådgivende Ingeniører.

– Byggebranchen efterspørger bæredygtighed. Men udfordringen indtil nu har blandt andet været, at materialerne er svære at få adgang til. Det problem har vi løst. Vi grundlagde i 2015 Lendager UP med det formål at producere bæredygtige materialer, og nu er virksomheden klar til at levere til hele byggebranchen. Vi er derfor utrolig glade for, at Christian Wittrup har sagt ja til at hjælpe os med at få budskabet ud. Christian er en kæmpe kompetence med et enormt netværk i branchen – kort sagt et scoop for os, siger Anders Lendager. 

Christian Wittrup er uddannet civilingeniør indenfor byggeri og miljø fra DTU i Lyngby og har suppleret med HD i Organisation og Ledelse. Han har tidligere arbejdet 3 år i entreprenørleddet, 9 år i leverandørleddet, 2 år som selvstændig og senest i AB Clausen Rådgivende Ingeniører, som han efter eget udsagn egentlig ikke var på vej væk fra, men bare ikke kunne sige nej til tilbuddet fra Lendager.

– Lendager UP udgør en vigtig brik i den bæredygtige omstillings store puslespil. FN’s bæredygtige Verdensmål nr. 17: Partnerskab for handling, udgør for mig hele grundessensen i mit skifte. For omstillingen vil kun ske ved en fortsat fælles indsats med brancheforeninger, test-institutter, bygherrer, styrelser og myndigheder, ingeniør- og arkitektvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, entreprenører, materialeproducenter osv. Jeg ser det som et stort privilegie, at jeg fremadrettet kan sige til mig selv, min familie – og især mine børn, mine venner og mit professionelle netværk, at hver mail jeg sender, hvert opkald jeg fortager og hvert møde jeg deltager i, har det ultimative sigte at skabe en mere bæredygtig dansk og international byggebranche, siger Christian Wittrup.

Christian Wittrup er 43 år gammel og gift med Cathrine Wittrup. Sammen har de børnene Cajsa på 7 og Carl på 4. Christian Wittrup bor i Søborg.

Læs også By & Havn finder vinderteam til 370 boliger på spidsen af Ørestad Syd

 

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Nrep vælger Casa til at opføre 57.000 kvm stort projekt

Byudvikling, Investering, København / torsdag 28. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland