2L køber 1.700 kvm fredet ejendom i Helsingør

I hjertet af Helsingør, lige når man kommer ud fra stationen, har ejendommen Jernbanevej 7 på lidt over 1.700 kvadratmeter skiftet ejer via mæglervirksomheden Lintrup & Norgart. En Fakta-butik og et sprogcenter er lejere i bygningen

Køberen af den fredede bygning fra 1891 er investeringsselskabet 2L Ejendomme, der i forvejen ejer adskillige fredede og historiske ejendomme, blandt andet på Holmen i København.

– Vi er glade for at have købt Jernbanevej 7, som passer ind i vores strategi med at købe attraktive ejendomme i Storkøbenhavn – helst med en historie, der også skaber identitet og glæde for lejere og beboere. Endelig har vi selv en detailbaggrund og ved, hvor vigtigt det er med god beliggenhed. Bygningen ligger så godt, at det faktisk er vigtigere for os, end at der var lejekontrakter for alle kvadratmeter, siger Lau Kristensen, medejer af 2L Ejendomme.

Han og medinvestor Lars-Erik Houmann Christensen købte i 1990 butikskæden Christianshavn Video og solgte den få år efter til Blockbuster. Pengene fra salget er siden blevet investeret i blandt andet ejendomme.

– Vi er glade for at have formidlet en af Helsingørs mest attraktive erhvervsejendomme, som ligger klos op ad Helsingør Station med såvel regionaltog som lokalbane. Fakta-butikken har både indgang fra Jernbanevej og direkte fra perronen. Det giver et stort kundeflow, og kombineret med en fantastisk central beliggenhed er ejeren sikret en solid udlejning, siger Stig Lintrup, adm. direktør og partner i Lintrup & Norgart.

Sælger er Ejendomsselskabet Nordsjælland v/Ole Peder Bredtoft, der som led i et generationsskifte fokuserer på ejendomme i København. Ejendommens offentlige værdi er 27,4 millioner kr.

Læs også: Bovieran: Fællesskabet startede allerede i køen (+)

Læs også: Ejendomsdagene flytter til Hotel Marienlyst

Læs også: Helsingør henter chef for byplanlægning i København

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder