AP Pension bygger 19 etagers højhus i Kolding

AP Pension kommer til at stå bag udviklingen af Kolding Kommunes nye vartegn, Kolding Sky, der med sin placering centralt i Kolding får en enestående udsigt til både Kolding Fjord og byen. Realiseringen af Kolding Sky, der er en del af Design City Kolding, er resultatet af en spritny aftale, som AP Pension har indgået med Bjert Invest.

Når Kolding Sky står færdigt, kommer højhuset til at indeholde godt 100 moderne og stilrene lejelejligheder, der bliver på mellem 70 og 120 kvadratmeter.

– Kolding Sky er et virkelig spændende projekt, som vi i AP Pension glæder os til at realisere. Kolding Sky kommer til at ligge centralt i Kolding, hvor de kommende beboere er midt i byen samtidig med, at de har udsigt til Koldings helt særlige natur og ikke mindst en enestående udsigt til fjorden. Det er et helt unikt projekt, der vil være med til at skabe både spændende rammer for beboerne og solid værdi for alle kunderne i AP Pension, siger adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson.

Kolding Sky, der kommer til at være i alt 70 meter højt, er tegnet af Arkitema og forventes at stå færdigt om cirka to år.

– AP Pensions aftale om at udvikle Kolding Sky giver virkelig Kolding et løft. Vi mangler boliger i alle prisklasser, men Kolding Sky kommer til at give noget helt særligt til byen. Og for de kommende beboere er der ingen tvivl om, at de kommer til at bo i en arkitektonisk perle. Vi er meget glade for det samarbejde, som vi har med AP Pension, og vi ser frem til at følge arbejdet med Kolding Sky, når det for alvor går i gang, siger borgmester Jørn Pedersen.

Læs også: Gefion om forsinket 800 millioner kr. projekt: – Vi går i jorden indenfor fire uger

Læs også: Certificerede bygninger er ikke nødvendigvis bæredygtige nok

Læs også: Aberdeen lancerer fond til pengestærke investorer

Læs også: Aarsleff skal bygge Danmarks højeste bygning til 1,2 milliarder kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder