Cafékoncept får ny ejer og investor

Peter Midtgaard er ny medejer af Exoffice, der er et nyt businesslounge-koncept, som skal imødekomme en den stigende efterspørgsel på fleksible måder at arbejde på og som ifølge ejerne skal ses som en businessclass-café for forretningsfolk.
Kæden har base i Læderstræde 3, og skal fx konkurrere med Starbucks, andre kontorhoteller og workspaces. Ejerne sigter efter, at Exoffice-navnet skal være at finde i Københavns Lufthavn.
– Måden vi i fremtiden arbejder på, står midt i den største brydningsfase, der har været i mange år. Jeg har lige været i New York, hvor man stort set finder et workspace på hvert hjørne, der minder om Exoffice. Du får den afslappede stemning og fleksibiliteten fra en cafe, bare med mindre støj, og mere professionelle arbejdsfaciliteter, siger Peter Midtgaard.
– Ofte tænker man på startups, når man taler om co-working- og workspaces, men Exoffice er også tænkt til det etablerede erhvervsliv, hvor man f.eks. har base i Jylland eller provinsen, men sommetider har behov for et skrivebord eller mødelokale i hovedstaden, siger han.
Peter Midtgaard vil bruge sine mange års erfaringer fra designbranchen i indretning og brandingen af Exoffice.
– Det skal være en smagfuld, inspirerende og lækker oplevelse at være hos Exoffice, hvor du kan sidde ved et skrivebord og booke et af de mange mødelokaler – men også sidde i sofa foran pejsen, mens du bliver betjent af en serviceorienteret vært, siger han.
Exoffice er stiftet af Anders Andersen, der også er grundlægger af Ordnung Office Hotels med pt. 11 kontorer i Danmark. Han glæder sig over de kompetencer Peter Midtgaard bringer, og lufter ambitionerne.
– Peter kommer med stærk ledelseserfaring. Han har været med til at opbygge et designbrand, og den erfaring kan være med til at højne Exoffice-oplevelsen. Snart vil vi åbne flere lounges tæt på populære lufthavnsdestinationer til og fra København – både internationalt, i Danmark eller i selve lufthavnen, siger Exoffice-stifter Anders Andersen.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder