Estate Media –

Nyheder – Danmark

Udvikler bygger 82 boliger i Nordsjælland

Reka Gruppen opfører på vegne af West-Coast Real Estate III i Nivå en klynge af familieboliger, som skal være tæt på det hele. De første boliger er næsten allerede klar til indflytning.

Martin Burlund

onsdag 27. marts 2019 9:39

5.000 ejendomme har Reka Gruppen fra Varde stået bag i de seneste 25 år, og næste bebyggelse bliver Kongeåhaven i Nivå, hvor der bliver åbnet for salget af de første 21 boliger i april 2019. Allerede nu kan interesserede skrive sig op. Over de næste 2,5 år bliver der bygget i alt 82 nye boliger i Kongeåhaven.

– Vi ser store muligheder i Nivå, fordi der her er tale om et dejligt område, som ligger tæt på både sø, skov, strand og havn. Desuden byder Nivå på gode børneinstitutioner og skole i kombination med, at Kongeåhaven ligger perfekt for både motorvejen og kystbanen med kun en halv time ind til København, siger Jesper Kristensen, som er direktør for Reka Gruppen.

Første etape af boligerne, der bliver bygget, består af både gårdhavehuse, gavlhuse og dobbelthuse. Husene er alle i et plan og bliver i størrelser fra 116 kvm. De kommende beboere kan få indflydelse på valget af materialer i de nye huse, hvis man køber inden, husene bliver bygget.

– Vi bygger Kongeåhaven færdig inden for de nærmeste 2,5 år, så kvarteret hurtigt smelter sammen med nabokvartererne, som er en kombination af nyere kvarterer og ældre etablerede kvarterer, siger Pelle Bach Bendtsen, projektudviklingschef hos Reka Gruppen.

Fredensborgs borgmester hilser den nye bebyggelse i Nivå velkommen

– Vi oplever, at flere og flere får øjnene op for de mange kvaliteter, som Nivå rummer. Mange drømmer om at bo tæt på den smukke natur og samtidig bo i meget overskuelig transportafstand til København. Samtidig mangler vi nye, mindre huse til en fornuftig pris, som især unge familier og seniorer efterspørger i vores område. Derfor passer det nye kvarter perfekt til den efterspørgsel, der er for at bo i Nivå, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Det er home i Nivå der står for salget af boligerne.

– Vi glæder os til at sætte de første 21 boliger til salg, fordi de både passer til børnefamilier, førstegangskøbere, singler og seniorer. Her er nemlig forskellige hustyper, som opfylder forskellige behov. Fælles er det, at der er tale om boliger af høj kvalitet, som kræver meget lidt vedligeholdelse. Jeg forventer, at boligerne i kombination med den smukke natur og nærheden til København vil interessere mange, siger ejendomsmægler Michael Svane.

Michael Svane fremhæver også de mange søer i området, som stammer fra dengang Nivå var kendt for sine lergrave til fremstilling af tegl. Søerne udgør en stor naturværdi med stier og hyggelige terrasser, hvor man kan slå sig ned.

– Mange børnefamilier drømmer om at få mere plads og samtidig have nærheden til skole, institutioner og indkøbsmuligheder. I Kongeåhaven får børnene glæde af de mange fine stisystemer i Nivå, som betyder, at man sikkert kan cykle og gå til stort set alt i Nivå. Samtidig kan alle glæde sig over, at der virkelig bliver brugt mange kræfter på byudvikling og et foreningsliv, der lever og har det godt, siger Michael Svane.

Læs også: Blackstone er “overrasket og skuffet” over anklager

Læs også: Mindre bæredygtighed sikrer finansiering af boligbyggeri

Læs også: Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Kommentarer

Seneste nyt

EjendomDanmark sælger Grundejernes Hus for tocifret millionbeløb

Kontor, Transaktioner / torsdag 25. april 2019

Fem ejendomme i Nordvest skal udvikles til boliger, hotel og butik

Renovering, Projektudvikling, København / torsdag 25. april 2019

Schmidt Hammer Lassen får ny adm. direktør

Virksomheder og mennesker / torsdag 25. april 2019

Favorable lånevilkår og friværdi giver boost til sommerhussalg

Analyse, Bolig / torsdag 25. april 2019

TK Development skifter navn og henter ny profil til bestyrelsen

Virksomheder og mennesker / onsdag 24. april 2019

Arkitektfirma optager fire nye partnere

Virksomheder og mennesker / onsdag 24. april 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 9. maj kl. 09:00

Udviklingsprojekter og forsyningsledninger

- gæsteprincippet og de vigtigste problemstillinger

Tirsdag den 14. maj kl. 09:00

Fremtidens kontor

- efterspørgsel og udbud af kontorer

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Associate / Manager, Real Estate Corporate Finance

       

Projektchef til projektudvikling

       

Energikonsulent

       

Technical Manager (driftschef)

       

Virksomhedsjurist med erfaring i entrepriseret

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland