Estate Media –

Nyheder – Danmark

Home Erhverv og Exometric indgår datasamarbejde

Et nyt samarbejde med analysevirksomheden Exometric skal sikre Home Erhvervs kunder en større indsigt i forbrugeradfærd og markedstendenser. En viden der kan være afgørende forud for placeringen af blandt andet erhvervsejendomme og kommende investeringsprojekter.

Martin Burlund

tirsdag 19. marts 2019 9:40

Erhvervsmæglerkæden Home Erhverv har indgået samarbejde med den danske analysevirksomhed Exometric, der gennem markedsanalyser baseret på big data og interviews med danske husstande kan give viden og indsigt i forbrugeradfærd og markedstrends.

Denne viden om danskernes adfærd og tendenser betyder blandt andet, at Home Erhvervs kunder forud for projekter kan få en analyse af byer eller regioners tiltrækningskraft inden for forskellige segmenter.

– Vores vigtigste opgave er at sikre, at vores kunder opnår den bedste handel, og med Exometrics viden får vi en helt ny række værktøjer og indsigter i markedet, der kan være med til at optimere vores salgsproces og i sidste ende sikre et bedre produkt og en større værdi. Helt konkret betyder det, at vores kunder kan få adgang til en større viden om forbrugerne og deres adfærd i specifikke områder, hvilket kan være afgørende, hvis man planlægger et køb, siger Mikkel Søby, adm. direktør hos Home Erhverv.

Også for Exometric, der er en forretningsenhed i den østjyske energikoncern NRGi, er der tale om et fordelagtigt samarbejde med Home Erhverv, da analysevirksomheden nu i højere grad kan tilbyde viden og markedsanalyser om specifikke områder eller erhvervsboligers potentiale landet over.

– Vi oplever i stigende grad, at flere efterspørger grundige analyser og rådgivning omkring forbrugernes adfærd for at sikre, at de projekter eller investeringer, de har i kikkerten, også kommer til at give værdi på sigt. Vores ambition er blandt andet at kunne være med til at skabe udvikling og vækst i nogle af Danmarks yderområder, så flere kan se muligheder i projekter, der ligger uden for de store byer, siger Nikolaj Pfeiffer, direktør hos Exometric.

Exometric blev grundlagt i 2012 og gennemfører årligt mere end 30.000 interviews med danske husstande. Samarbejdet med Home Erhverv bliver et landsdækkende samarbejde og en fast ydelse hos Home Erhvervs otte erhvervscentre landet over.

Læs også: Nyt 50.000 kvm lagerbyggeri i Taulov er en spekulativ trecifret millioninvestering

Læs også: AP Ejendomme: – Der ligger potentiale til rigtig gode afkast

Læs også: Opsving giver pladsmangel i Vestjylland

Kommentarer

Seneste nyt

Normals kontordomicil og tre andre projekter giver entreprenør rekordomsætning

Pluss, Regnskab og resultater, Entreprenører / onsdag 19. juni 2019

Base Erhverv fordobler årsresultat og øger omsætning med 48 procent

Regnskab og resultater, Entreprenører / onsdag 19. juni 2019

Niam vil øge porteføljen med en milliard kr. i 2019

Investor i Ejendom, Pluss, Investering / tirsdag 18. juni 2019

Sagsbehandling af afgørelse om Ejendomsselskabet Nordens boligplaner skal gå om

Pluss, Projektudvikling, Jura / onsdag 19. juni 2019

Forretningen vokser støt hos Maycon

Regnskab og resultater, NYHEDER DANMARK, Projektudviking / onsdag 19. juni 2019

Industriens Pension henter chef for investeringsrisiko hos AP Pension

Virksomheder og mennesker / onsdag 19. juni 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland