Estate Media –

Nyheder – Danmark

Nyt 50.000 kvm lagerbyggeri i Taulov er en spekulativ trecifret millioninvestering

Taulov Dry Port går i nu i gang med at opbygge kapaciteten af lagerfaciliteter med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 kvm i 10,5 meters højde. Der er ingen lejere på plads til den store investering endnu.

Martin Burlund

tirsdag 19. marts 2019 9:01

Investeringen i det 49.300 kvm store logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 milliarder kr. i udviklingen at Taulov Dry Port, som har til mål at blive Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter.

Det 49.300 kvm store lager- og logistikbyggeri kommer til at koste et stort trecifret millionbeløb og er fuldstændigt spekulativt, oplyser ADP tirsdag morgen. ADP og PFA ser flaskehalse på logistikmarkedet lige nu, men den første del på 26.000 kvm står efter planen først færdig i december 2020. Resten i 2021.

– Med opførelsen af 49.300 kvm lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, CCO i ADP.

Lagerejendommene udlejes i enheder ned til 2.000 kvm, og de enkelte enheder kan skaleres og indrettes til håndtering af forskellige former for produkter og typer af virksomheder. Lagrene opføres med porte og ramper. Der er ligeledes mulighed for etablering af kontor- og administrationsfaciliteter i indskudte mezzanin.

Etablering af de 49.300 m2 lager- og logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne både står for køb af grund og investering i byggeriet.

– Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i 10 år. Opførelsen af de 49.300 m2 lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, Chief Portfolio Manager, PFA.

Læs også: PFA og ADP køber 500.000 kvm. i Taulov ved Fredericia

Læs også: PFA og partner bygger logistikcenter på 28.000 kvm ved Fredericia

Læs også: Jesper Gemmer skal udvikle Taulov

Læs også: Derfor vinder PLH Arkitekter nyt domicil til trecifret millionbeløb (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Fond udvider med to ejendomme i eftertragtet københavnerområde

Pluss, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 25. juni 2019

Laveste prisstigninger på både lejligheder og huse i flere år

Bolig, Investering / tirsdag 25. juni 2019

Roskilde Kommune vil bygge 75 flere boliger for at finansiere nyt stadion

Projektudvikling, Bolig, Byggeri / tirsdag 25. juni 2019

Nyt segment for Koncenton – investerer i 82 seniorboliger i Albertslund

Pluss, Bolig, Investering / tirsdag 25. juni 2019

Årstiderne Arkitekter og Sweco skal opføre ny bydel med 450 boliger

Pluss, Arkitektfirmaer, Rådgivere, Bolig, Byggeri / tirsdag 25. juni 2019

DAB finder ny adm. direktør

Administration, Virksomheder og mennesker / mandag 24. juni 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland