Estate Media –

Nyheder – Danmark

Nyt 50.000 kvm lagerbyggeri i Taulov er en spekulativ trecifret millioninvestering

Taulov Dry Port går i nu i gang med at opbygge kapaciteten af lagerfaciliteter med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 kvm i 10,5 meters højde. Der er ingen lejere på plads til den store investering endnu.

Martin Burlund

tirsdag 19. marts 2019 9:01

Investeringen i det 49.300 kvm store logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 milliarder kr. i udviklingen at Taulov Dry Port, som har til mål at blive Danmarks førende multimodale transport- og logistikcenter.

Det 49.300 kvm store lager- og logistikbyggeri kommer til at koste et stort trecifret millionbeløb og er fuldstændigt spekulativt, oplyser ADP tirsdag morgen. ADP og PFA ser flaskehalse på logistikmarkedet lige nu, men den første del på 26.000 kvm står efter planen først færdig i december 2020. Resten i 2021.

– Med opførelsen af 49.300 kvm lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, CCO i ADP.

Lagerejendommene udlejes i enheder ned til 2.000 kvm, og de enkelte enheder kan skaleres og indrettes til håndtering af forskellige former for produkter og typer af virksomheder. Lagrene opføres med porte og ramper. Der er ligeledes mulighed for etablering af kontor- og administrationsfaciliteter i indskudte mezzanin.

Etablering af de 49.300 m2 lager- og logistikbyggeri bliver den hidtil største investering i joint-venture samarbejdet mellem PFA og ADP, hvor parterne både står for køb af grund og investering i byggeriet.

– Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i 10 år. Opførelsen af de 49.300 m2 lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, Chief Portfolio Manager, PFA.

Læs også: PFA og ADP køber 500.000 kvm. i Taulov ved Fredericia

Læs også: PFA og partner bygger logistikcenter på 28.000 kvm ved Fredericia

Læs også: Jesper Gemmer skal udvikle Taulov

Læs også: Derfor vinder PLH Arkitekter nyt domicil til trecifret millionbeløb (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Nrep vælger Casa til at opføre 57.000 kvm stort projekt

Byudvikling, Investering, København / torsdag 28. maj 2020

Danmarks Skibskredit vil afhænde City-domicil efter opkøb

Pluss, Kontor, København / fredag 29. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland