Adm. direktør Jakob Axel Nielsen, Calum. Foto: Lasse Gammeljord

Calum slår til igen i Aarhus-området

Først fik Calum byggetilladelse til i alt 165 boliger i Brabrand, som står færdige til juli 2020. Nu er firmaet på vej med 120 rækkehuse ved Tilst, blot 5 km nordvest for det centrale Aarhus.

Byggeriet finder sted på den gamle Gasagrund. Lokalplanområdet udgør 67.500 kvadratmeter byggeret, hvoraf Calum har erhvervet sig 12.000 kvadratmeter til rækkehusene samt option på yderligere 7.000 kvadratmeter til etageboliger.

– Vi er meget betagede af området og mulighederne for at udvikle kvalitetsrækkehuse i et område, som vi tror bliver meget eftertragtet i fremtiden. Vi er overbeviste om, at rækkehusprojektet vil give de kommende beboere en særlig oplevelse og stor tilfredshed i hverdagen. Området er i rivende udvikling, og samtidig er der kun 12 minutters kørsel ind til Aarhus centrum samt 3 minutter til Skejby Sygehus, siger Jakob Axel Nielsen, adm. direktør hos Calum.

Calum afsluttede i efteråret 24 rækkehuse i Gug, 4 km syd for Aalborg. Her blev husene i to-tre etager udlejet på to måneder. Projektet, som fik navnet Kildehøj, havde fokus på at kæde funktionelle, lyse rum sammen med grønne udearealer for at skabe afveksling og ro i boligerne. Kildehøjhusene kommer derfor til at tjene som arkitektonisk forlæg for de kommende rækkehuse i Tilst.

– Dog får vi i Tilst en lidt større diversitet i rækkehusenes indretning. På den måde rammer vi et bredere publikum, det vil sige både yngre par og familier samt ældre, der har lyst til at prøve noget helt nyt. Rækkehusene bliver fra 80-141 kvm. Alle rækkehuse får egen have og parkeringsplads foran huset, uddyber Jakob Axel Nielsen.

Calum påbegynder projektet i efteråret 2019. Første etape står færdig i efteråret 2020, anden og sidste etape leverer Calum i foråret 2021.

Læs også: Calum efter flere rekordår: Nye solide resultater venter for 2018 og 2019 (+)

Læs også: Calum opfører op mod 15.000 kvm i Høje Taastrup C

Læs også: Calum stævner Aalborg Kommune i Stigsborg Havnefront-sag

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

– Sofie Michalsik er mere end et talent

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia

– Sofie Michalsik er mere end et talent