Estate Media –

Nyheder – Danmark

Kurt Bardeleben er på vej til Mipim med toget

Med tog til Mipim: – Vi skal sætte et mindre aftryk

Kurt Bardeleben fra DLA Piper har droppet flyet som transportmiddel til dette års Mipim i Cannes. Derfor sidder han lige nu på vej i toget, hvor han gør sig tanker om de arrangementer, som han skal deltage i på ejendomsmessen.

Martin Burlund

fredag 8. marts 2019 10:06

I skrivende stund sidder Kurt Bardeleben og kigger ud på alperne, mens han kører igennem Schweiz. Han er taget afsted med toget til Mipim lidt før os andre for at mindske sit CO2-aftryk, der ville være betydeligt større, hvis han fløj til Cannes.

– Når jeg fortæller folk, at jeg skal sidde 24 timer i et tog til Cannes, så siger de, at det vil de ikke kunne holde ud. Men faktisk synes jeg, at man får meget ud af at tilbringe den tid på toget. Man får ro til at koncentrere sig om sit arbejde, for der er virkelig ikke noget til at forstyrre en her, siger Kurt Bardeleben, der er partner i DLA Piper.

Ruten hedder København – Hamborg – Basel – Milano, så et pitstop for at tilbringe weekenden i det nordlige Italien, før turen går videre til Cannes fra Savona. Undervejs mødte han en tilfældigvis en kollega, som arbejder i den tyske afdeling af DLA Piper.

– Jeg synes, at vi alle sammen har en forpligtelse til at begrænse vores CO2-aftryk, der hvor vi kan, og det gør jeg så her. Det stimulerer mit intellekt at rejse langsomt og opleve hvor langt, der i virkeligheden er til Sydeuropa, for det gør man ikke, når man rejser med fly, siger Kurt Bardeleben.

Rejsen til Cannes i tog hænger fint i tråd med det, som han rent faktisk skal på Mipim. DLA Piper er vært for et brunch-arrangement, hvor FN’s verdensmål og byggebranchen er på dagsordenen. Blandt andet overborgmester i København Frank Jensen, direktør i Arkitektforeningen Lene Espersen og Torben Möger Pedersen, der er adm. direktør i PensionDanmark, er med i paneldebatten om emnet.

– Fast Ejendom står for 40 procent af klodens ressourceforbrug, når man tæller alt med. Derfor kommer de forskellige aktører til at konkurrere hårdt om, hvem der kan levere de mest klimavenlige løsninger til byggebranchen. Der er ingen, der kan bygge et hus længere uden at have en målsætning om at gøre det bæredygtigt – særligt pensionskasserne, siger Kurt Bardeleben.

Læs også: Estate Media lancerer app til brug på Mipim

Læs også: Social investering: Jeg har tjent penge nok på at bygge (+)

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Lokal investor afhænder sjællandsk ejendomsportefølje for 77 millioner kr.

Pluss, Erhvervsmæglere, Transaktioner / torsdag 27. februar 2020

To store opgaver med køberrådgivning giver RED lyst til mere

Pluss, Erhvervsmæglere / torsdag 27. februar 2020

Mipim-team: Messen bliver gennemført

Mipim / torsdag 27. februar 2020

Op til 45.000 kvm boliger på vej i Kulbanekvarteret i Valby

Bolig, Byggeri, Investering, København / torsdag 27. februar 2020

Kuben Management overtager endnu et firma – fjerde opkøb på fire år

Rådgivere, Transaktioner, Virksomheder og mennesker / torsdag 27. februar 2020

RED opruster – først med selvstændig afdeling for køberrådgivning

Erhvervsmæglere / onsdag 26. februar 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Torsdag den 5. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2020

- fra købstad til knudepunkt

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland