Adm. direktør Thomas Kempf, Newsec. Foto: Newsec

Newsec Datea skifter navn efter underskud og omstilling

Newsecs årsrapport for 2018 viser en omsætning på 347 millioner kr. Men resultatet, der endte med et underskud på 17,9 millioner kr. efter skat, bærer præg af store engangsomkostninger til organisationsændringer og nu
afsluttede udviklingsprojekter.

I forbindelse med regnskabet er det besluttet at skifte selskabets navn fra Newsec Datea til Newsec Property Asset Management Denmark – i daglig tale Newsec.

– Vi har sat en ny kurs mod et mere kundevendt Newsec. Vi har trimmet sejlene, så vi bedre kan udnytte vores potentialer og de muligheder, vi ser i markedet. Vi havde et tilfredsstillende resultat i 2018, når vi tager højde for, at det var et omstillingsår med en række nødvendige engangsomkostninger. Nu kommer vi til at se fremad. Starten af året har været rigtig god, og jeg er helt overbevist om, at vi får et bedre 2019, siger administrerende direktør i Newsec, Thomas Kempf, der tiltrådte stillingen den 1. oktober 2018.

Thomas Kempf satte sit nye ledelseshold i december. En organisatorisk ændring, der skal skabe en mere kundevendt virksomhed, hvor tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder.

– Vi vil være vores kunders foretrukne forretningspartner og er i den heldige situation, at vi som en del af Newsec-koncernen kan investere i de løsninger, der skal til. Vi skal for alvor til at udfolde potentialet i det, vi kalder vores ’Full Service Property House’, og tilbyde kunderne flere samlede løsninger, der skaber værdi for dem. Vores primære fokus bliver derfor at levere flere af de ydelser, vi har på hylderne, og udvikle nye, ikke mindst på det digitale område, der bliver afgørende de kommende år, siger Thomas Kempf.

– Et godt eksempel er satsningen på vores Building Performance Management, der bliver et væsentligt udviklingsområde for os. Med Building Performance Management bygger vi bro mellem projekt, udvikling og drift og ser på helheden i vores kunders ejendomme. Vi skal grundlæggende hjælpe kunderne med at få mere ud af de penge, de i dag bruger på drift og vedligeholdelse. Samtidig skal vi have blik for de nye digitale og teknologiske muligheder i
bygningerne, siger han.

Læs også: Ny adm. direktør i Newsec Advisory

Læs også Dades solgte Datea med avance på 444 millioner kr.

Læs også Newsec Datea og Dades lander aftale om næsten 1 million kvm.

Læs også Newsec køber Salling Ejendomsadministration

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje