Adm. direktør i M7 Real Estate Danmark, Mette Seifert

M7 investerer 420 millioner kr. i danske flerbrugerejendomme

Den paneuropæiske investor og asset manager M7 Real Estate, oplyser, at man har har fået lovning fra 25 investorer på ca. 65 millioner euro til den første kapitalrejsning til M7’s femte europæiske investeringsfond, M7 Real Estate Investment Partners V. Fonden forventes at få en samlet investeringsvolume på over 280 millioner euro.

Som dens forgængere, er fondens investeringsfokus flerbrugerejendomme med værdiskabende potentiale beliggende i Tyskland, Holland, Irland og Skandinavien.

Der er allerede, på vegne af Fonden, investeret over en milliard kr. – 148 millioner euro – i 27 kontor-, industri- og lagerejendomme. Disse ejendomme udgør tilsammen 205.000 kvm. og er beliggende I Danmark, Holland, Tysland og Irland.

Den danske del af investeringen udgør 16 ejendomme til 420 millioner kr.

M7 har allerede identificeret en række asset management tiltag med henblik på at forbedre porteføljens udlejningsgrad og vedligeholdelsesmæssige stand, samtidig med, at der identificeret potentielt yderligere ejendomme til fonden til yderligere en lille milliard kr. – samlet ca. 130 millioner euro.

– Denne fond er den seneste i rækken af vores pan-europæiske fonde og demonstrerer den fortsatte efterspørgsel fra investorer efter value-add investeringer i Europa. Med vores ekspertise i at identificere og gennemføre denne type transaktioner, har vi været i stand til at hurtigt at opbygge en pipeline af interessante investeringsmuligheder og eksekvere på denne; noget vi vil fortætte med over de commende måneder, siger Richard Croft, adm. direktør i M7 Real Estate.

Læs også: M7 køber 68 ejendomme for milliardbeløb i blandt andet Danmark

Læs også: M7 Real Estate udvider med kontorhus på 3.300 kvm i Odense

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder