Amir Nuspahic.
Amir Nuspahic.

Amir Nuspahic bliver direktør i V2C Udvikling

Amir Nuspahic bliver partner og direktør i en nyoprettet stilling i V2C Udvikling. De sidste tre år har Amir Nuspahic været udviklingschef i FB Gruppen. Han har tidligere været 12 år i Spæncom, senest som salgsleder for det sjællandske marked.

Amir Nuspahic skal med sin erfaring og store byggetekniske kendskab være med til at videreudvikle V2C Udvikling.

– I V2C Udvikling får jeg mulighed for at udleve en drøm om at udvikle projekter på en ny, økonomisk og bæredygtig måde. Kvaliteten af byggeriet i alle henseender skal være i top, hvor miljømæssig bæredygtighed prioriteres, og forbrugs- og driftsomkostninger minimeres. I et tæt samarbejde med V2C har jeg her et bagland af alle de rigtige og nødvendige kompetencer. Jeg har med stor interesse fulgt V2C´s rejse fra start, og vil gerne være en del af holdet og V2C’s værdier i projektudviklingsarbejdet, siger Amir Nuspahic.

V2C Udvikling skal rådgive udviklere og sikre, at processen optimeres. Det skal skabe et bedre grundlag for at risikoafdække og optimere afkastet for investor blandt andet fordi flere led skæres væk, og fordi investoren handler på et oplyst grundlag.

Valget på Amir Nuspahic som direktør for det nye initiativ i V2C er sket, fordi han kommer med det netværk, viden og erfaring, der skal til for at løfte opgaven.

– Amir imødekommer de ambitioner for V2C Udvikling, som vi har søgt i længere tid. Med sin energi og kendskab til branchen tror vi på, at Amir er den rette til at drive og udvikle projekter, fra ideen opstår til projektets realisering. Amir har et usædvanligt drive, vi tror på kan være med til at folde nogle af de gode tanker og visioner ud, der styrker byggeriet, siger partner og direktør i V2C og partner i V2C Udvikling, Lars Blaabjerg.

Tæt samarbejde med søsterselskab
 – V2C tilbyder bygherrer entreprenørkompetencer på medgået tid. Vi kan se, at der ligger de samme muligheder og store fordele i at tilbyde investorer kompetencerne direkte uden mellemled. Jeg tror på, at vi hele tiden må skubbe til branchen for at få den til at flytte sig. Det gør vi bedst ved at komme så tidligt i spil som muligt og ved at tænke de rette kompetencer ind på de rigtige tidspunkter. Jeg er overbevist om, at vi i V2C Udvikling vil skabe bedre løsninger ved at tilbyde vores kompetencer direkte til investorer, afslutter Lars Blaaberg.

V2C blev startet ved køkkenbordet i januar 2014 af Peer Kisbye og Lars Blaaberg, der begge er tidligere entreprenører med en stærk erfaring i at opbygge og udvikle organisationer i byggebranchen. Visionen med V2C er at bidrage til at reorganisere byggebranchen, altså måden byggesager bliver gennemført på. V2C arbejder med at få branchen til at se, at der er brug for entreprenørens viden og kompetencer tidligt i byggeriets udviklings- og projekteringsfase og at se fordelen ved, at det er V2C og ikke entreprenøren, der leverer denne viden, så bygherren senere kan udbyde entreprenørydelserne til flere bydende.

Læs også V2C fortsætter vækstrejse med 23 procent vækst

Læs også V2C fordobler årsresultatet i 2016

Læs også V2C og Cowi vinder byggeledelse på nyt universitetshospital





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder