Hotel Ansgar solgt for 25 millioner kr.

Hedeby Hotel Group har solgt Hotel Ansgar, som ligger centralt i Esbjerg på Skolegade med 52 værelser, hvoraf de fleste er nyrenoverede. Collier International har formidlet handlen.

– Hotel Ansgar har en prima beliggenhed i Skolegade, der ligger lige i centrum af Esbjerg. Det er et veldrevet hotel, som vil passe godt ind i Danske Hotellers portefølje, siger Ronni Bagge, erhvervsejendomsmægler hos Colliers i Vejle.

– Hotel Ansgar vil helt klart styrke Danske Hotellers position i Sydvestjylland, der er et populært område både for danske og udenlandske, særligt tyske, turister. Ansgar er allerede et veldrevet hotel, men det vil bestemt ikke gøre noget, at det kommer ind under en større paraply, det indebærer en række fordele både i forhold til drift og markedsføring, siger han.

Det var også Colliers, der var mægler, ved Danske Hotellers sidste opkøb i 2018, hvor det var Golf Hotel Viborg, der blev købt.

Foruden Hotel Ansgar, ejer Hedeby Hotel Group Hotel Svanen i Grindsted og Billund, samt Hotel Postgården i Fredericia.

Læs også: Nyt hotel i 12 etager med 150 værelser på vej i Viborg

Læs også: Danske hotellers overskud falder til 1,5 milliard kr.

Læs også: NCC og ATP indgår Hilton-kontrakt til 600 millioner kr.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder