Estate Media –

Nyheder – Danmark

Torben Hald.
Torben Hald.

Hald-koncernen tager danbolig-beslutning til efterretning

- Det gør ondt, siger Torben Hald.

Kamilla Sevel

torsdag 28. februar 2019 21:39

Hald-koncernen, der omfatter 15 forretninger i hovedstadsområdet modtog onsdag aften beskeden om danboligs beslutning omkring afviklingen af samarbejdet. En beslutning, som Hald-koncernen er ked af, men tager til efterretning. 

– Vi er en familievirksomhed, der har været med i danbolig siden kædens spæde start. Virksomheden bygger på de værdier, min far grundlagde butikkerne udfra, og vi har altid arbejdet efter, at vores kunder oplever at blive mødt med troværdighed, engagement og evnen til at være sælgerens mand, siger Torben Hald.

Torben Hald henviser blandt andet til den seneste sag, der er kommet frem, hvor en mægler i forretningen påstod, at der var sket reelle fremvisninger i forbindelse med et boligsalg, selvom det ikke var tilfældet.

– Derfor gør det ondt, at vi har haft medarbejdere, der har brudt min tillid ved at agere på en måde, som ikke alene er meget kritisabel, men også kan medvirke til at tegne et billede af vores butikker, som hverken medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder kan genkende, siger Torben Hald, der er medejer og søn af stifter Niels Hald. 

Torben Hald lover nu, at der vil blive taget skridt til at ændre praksis.

– Vi benytter den seneste sag til at kigge indad og skabe tiltag, der skal sikre, at der ikke hersker nogen tvivl om måden, vi arbejder på i vores virksomhed. Det er os meget magtpåliggende at sikre, at alle medarbejdere er fuldt ud informeret om den etik og moral, som virksomheden bygger på, og som vi har stået for siden 1973. Ikke fordi vi mistænker de mere end 90 medarbejdere for ikke at handle i overensstemmelse med de værdier, men alene for at sikre, at en enkelt medarbejder ikke tager sig friheder, der kompromitterer alle de andres loyale, ordentlige og moralske indsatser.

Danbolig meddelte torsdag, at de har indledt en dialog med Hald-koncernen om de praktiske elementer i afviklingen af samarbejdet, og det bekræfter Torben Hald.

– Vi har i 2018 haft omkring 1500 handler, og vi har under en halv procent sager, hvor der er opstået uenighed. Jeg er ked af danboligs beslutning, men vi vil nu tage dialogen med dem og sikre en god afvikling af samarbejdet og sørge for et nyt setup, hvor vores dygtige medarbejdere stadigvæk kan levere rådgivning og resultater og skabe den værdi for vores kunder og samarbejdspartnere, som vi har gjort gennem de sidste 46 år. Vi ved, at det er en stor tillidserklæring, når kunderne overdrager os nøglen til deres hjem, og den tillid har vi desværre set to medarbejdere bryde. Det er hele vores DNA, at kunderne kan stole på os, og vi ved godt, at der er noget tillid til os, der nu skal genopbygges. Det vil vi arbejde hårdt for, siger Torben Hald.

Hald-koncernen oplyser i øvrigt, at de ikke vil kommentere sagen yderligere i øjeblikket.

Læs også Danbolig afbryder samarbejdet med Hald-koncernen

Læs også Danbolig suspenderer københavnsk mægler i sag om bestikkelse

Læs også NPV og Danbolig-mægler politianmeldt for at vildlede om projektlejligheder

 

Kommentarer

Seneste nyt

KLP køber 19.700 kvm i Carlsberg Byen

Investering, Transaktioner / fredag 24. maj 2019

2E Group sælger 5.000 kvm projekt til kapitalforvalter

Pluss, Projektudvikling, Transaktioner / fredag 24. maj 2019

Mikael Hartmann bliver ny bestyrelsesformand i DE

Virksomheder og mennesker / fredag 24. maj 2019

BIG holder på medarbejderne på trods af utilfredsstillende resultat

Pluss, Arkitektfirmaer, Regnskab og resultater / fredag 24. maj 2019

S vil fjerne milliarder fra byggeriet

Økonomi / fredag 24. maj 2019

Administrator vil gå i minus efter investeringer i digitale løsninger

NYHEDER DANMARK / fredag 24. maj 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 13. juni kl. 09:00

Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsninger

Tirsdag den 18. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Jobmarked

Nyeste opslag

Indehaver

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland