Morten Reher-Langberg

Arkitekt- og ingeniørvirksomhed finder ny topchef i Niras

Arkitekt- og ingeniørvirksomheden Constructa har ansat bygningsingeniør Morten Reher-Langberg som ny adm. direktør. Constructa har hovedsæde i Silkeborg og afdelinger i Bjerringbro, Horsens og Roskilde og beskæftiger 80 medarbejdere, som sidste år skabte en bruttofortjeneste på cirka 51 millioner kr.

Selskabets nye topchef kommer fra en stilling som regions- og forretningschef i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras’ Aarhus-afdeling.

– Vi har gennem det sidste halve års tid været på udkik efter en ny adm. direktør med de rette kompetencer til at gå forrest i udvikling af Constructa version 2.0, og med ansættelse af Morten Reher-Langberg er vi stolte over nu at kunne sætte endnu en milepæl i udviklingen af selskabets ledelsesmæssige professionalisering, siger bestyrelsesformand Henrik Enegaard Skaanderup, Constructa.

Ifølge formanden er ansættelsen et naturligt næste skridt i forlængelse af, at Constructas ejere, arkitekt Christian Aagaard Nielsen og ingeniør Lars Hansen, i slutningen af 2017 overlod den ledelsesmæssige styring til en professionel bestyrelse.

Nye projekter
Netop nu er Constructa blandt andet aktuel med planlægning og projektering af en ny friskole i Hørning – et projekt på 2.600 kvm, der opføres for friskolen Åskolen. Derudover har den midtjyske virksomhed som totalrådgiver igangsat byggeri af et nyt boligområde med 178 boliger i Silkeborg. Byggeriet, der opføres af og for Birch Ejendomme, opføres som led i byfortætning med træ og tegl og omfatter foruden boliger etablering af grønne klimasikrede fællesområder.

Constructa, hvor Morten Reher-Langberg 1. april tiltræder om adm. direktør, blev stiftet i 2008 af Christian Aagaard Nielsen og Lars Hansen.

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder