Adm. direktør og partner Erik Andresen, Nordicals-kæden. Foto: Nordicals

Nordicals: Vi ser også på administrationsmarkedet

Newsec er i gang, Colliers er i gang, og snart er også det nye Nordicals i gang med at indarbejde en ny fælles kultur. Den slags tager tid, og for at være sikker på at det går så godt som muligt, har det taget Nybolig Erhverv 1,5 år at lægge sig fast på, hvordan det skal foregå. Fra mindre ret selvstændige partnerejede forretninger med individuelle måder at drive forretning på skal de fremadrettet i højere grad tænke i samarbejde på tværs – ikke mindst i forhold til et nyt storkundekoncept.

En del af strategien er også at styrke positionen i markedet, og derfor udvider Nordicals med endnu en forretning.

Der har været mange meninger blandt de stærke individuelle partnere i Nordicals, og derfor har det taget tid.

– Vi har brugt det sidste 1,5 år, siden vi købte kæden ud af Nykredit, på at få alle med på, at modellen er rigtig. Når det nu er lykkedes, så tror jeg ikke mindst, at det er, fordi jeg har haft en unik indsigt i det at drive en mæglerforretning, og den erfaring har jeg brugt til at skabe en bedre fælles forståelse om perspektiverne i at tænke ”vi”, siger Erik Andresen, der solgte Nybolig Erhverv Aarhus til Aalborg-partnerne i december 2017 – et halvt år efter offentliggørelsen af hans deltagelse i overtagelsen af selve kæden.

Men det har også taget tid, fordi det ikke er så nemt at løsrive sig fra en finansiel koncern. Alene disintegrationen fra Nykredits IT-systemer har været en udfordring.

– Vi ser os selv som et godt bud på dem, der skal styre tingene, hvis vi forstår at spille vores kort rigtigt i de kommende år. I den forbindelse er det helt nødvendigt at have administrationskompetencen, og det kan vi få ved at udbygge samarbejdet med eksisterende udbydere, selv at bygge den op eller købe et selskab, der allerede gør det. Vi har den ikke in-house i dag, siger Erik Andresen.

Læs hele artiklen i Estate Magasin nr. 1/2019, som udkommer i denne uge, og som du kan læse online her (artiklen begynder på side 68)

Læs også Nybolig Erhvervs nye navn og vækststrategi omsider på plads

Læs også Direktør for Nybolig Erhverv stopper efter syv måneder – Erik Andresen tager over

Læs også Claus Hommelhoff, Lars-Erik Larsen og Erik Andresen køber Nybolig Erhverv





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder