De 40 nye boliger på adressen Ved Stadsgraven 15 på Amager tæt på Christianshavn og Københavns Universitet. Illustration: Gefion Group

Gefion sælger projekt med 40 boliger ved Christianshavn

DIS har netop indgået aftale med Gefion Group om køb og opførelse af 40 nye boliger fordelt på 4.165 kvm på adressen Ved Stadsgraven 15 på Amager tæt på Christianshavn og Københavns Universitet.

Det drejer sig om to tidligere erhvervsbygninger, som ombygges og forbindes med en ny mellembygning.

Boligerne, som er til udenlandske og danske studerende, får fælles tagterrasse og gårdmiljø. DIS ejer to kollegier i København, og inden for det næste år kan boligejendommen Ved Stadsgraven 15 føjes til listen.

DIS har valgt Gefion Groups projekt på grund af beliggenheden, arkitekturen og især på grund af boligernes rummelighed, hvor der er plads til, at flere studerende kan bo sammen og skabe et trygt og godt internationalt studiemiljø, som adm. direktør Malene Torp, DIS – Study Abroad in Scandinavia, formulerer det.

Gefion overtog ejendommen i 2016 sammen med Artha Kapitalforvaltning.

– Vi er stolte af, at DIS har valgt vores boligprojekt Ved Stadsgraven som deres næste boligejendom i København. Vi glæder os til samarbejdet med DIS og til at bringe vores store erfaring med at konvertere erhvervsejendomme til boligejendomme i spil, siger adm. direktør, stifter og medejer Thomas W. Færch, Gefion Group.

I december 2018 meddelte Gefion, at selskabet planlægger at opføre 24.200 kvm ved Femøren på Amager. Projektet omfatter blandt andet 11.600 kvm ungdomsboliger og et hotel på 8.900 kvm.

Læs mere i Gefion vil bygge 24.200 kvm ungdomsboliger og hotel på Amager

Gefion Group A/S ejes ligeligt af Thomas W. Færch og selskabets projektudvikler Anders Refvik Tindbæk.

Læs også Gefion-direktør: Projekt på Amager Strandvej er meget vigtigt (+)

Læs også PKA finansierer Gefion-projekt på 40.000 kvm på Amager Strandvej

Læs også Kapitalforvalter køber Gefion-del af projekt med 63 boliger 

Læs også Gefion Groups børsplan med Victoria Properties er lykkedes (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder