Foto: Logicenters

Logicenters køber 17.400 kvm logistikcenter i Brøndby

Logicenters har netop købt en 17.400 kvm stor logistikejendom i Brøndby.

– Vi er glade for opkøbet i Brøndby, fordi det er en strategisk placeret ejendom i et område med gode fremtidsudsigter. Vi glæder os også til at udvide vores samarbejde med Mediq Danmark, som vi allerede har som kunde i Finland, siger investeringschef Anders Østergaard Hansen, Logicenters.

Læs også Nrep forfremmer to til nye chefstillinger

Logistikejendommen på Kornmarksvej 15 i Brøndby købte Mediq Danmark i 2006 for 79,8 millioner kr.

Logicenters oplyser ikke, hvad ejendommen er overtaget for, men oplyser, at Mediq Danmark forbliver som lejer. Logicenters’ opkøb er sket med finansiering via Spar Nord, mens NT Advokater har været juridisk rådgiver.

Logicenters, som Nrep etablerede i 2015, er blandt de førende brands i Norden inden for logistikcentre med tilstedeværelse i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Sammenlagt har Logicenters over 1,6 million kvm lager- og logistikfaciliteter.

Læs også Britisk ejendomsinvestor lancerer nyt udviklingsprojekt på 30.000 kvm (+)

Læs også MG Real Estate udlejer 14.120 kvm i spekulativt logistikcenter i Greve

Læs også Olav de Linde køber postcenter i Aarhus C for over 75 millioner kr. (+)

Læs også Stensdal køber tre kontor- og logistikejendomme i Storkøbenhavn

Læs også DHL bygger nyt fragtcenter i Københavns Lufthavn til 1 milliard kr.

Læs flere nyheder om logistikcentre her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder