Kristian Krogh

Kristian Krogh bliver adm. direktør i Thylander Gruppen

Kristian Krogh bliver 1. maj ny adm. direktør i Thylander Gruppen. Kristian Krogh er et kendt ansigt i ejendomsbranchen, hvor han de seneste otte år succesfuldt har opbygget og ledet den svenske kapitalfond Niams aktiviteter i Danmark og gennemført ejendomstransaktioner med en samlet værdi på cirka 20 milliarder kr. 

– Vi er meget stolte over at få Kristian Krogh ombord. Han er kendt og respekteret som en af branchens professionelle topfolk, og han har den perfekte profil til at lede Thylander Gruppens videre rejse, siger Lars Thylander.

Kristian Krogh bliver ansvarlig for den daglige ledelse i Thylander Gruppen og udgør direktionen i selskabet. 

Partner og hidtidig direktør, Carsten Viggo Bæk, indtræder i bestyrelsen og udnævnes til næstformand.

– Der er tale om et klart offensivt tiltag, som handler om at optimere og udvikle virksomheden. Vi sætter det stærkeste team i branchen, og Lars Thylander og jeg vil i endnu højere grad få mulighed for at fokusere vores kræfter på udvikling af nye forretninger og nye investeringer til gavn for nuværende og kommende investorer i vores fonde, siger Carsten Viggo Bæk.

Thylander Gruppen har de seneste år optaget en række nye partnere, herunder senest Solveig Rannje.

Læs også Solveig Rannje ny partner og ejendomsdirektør i Thylander Gruppen (+)

– Vi har i Thylander Gruppen, takket være dygtige medarbejdere og godt købmandskab, gennem årene leveret gode resultater til vore investorer, men vi er også ydmyge overfor det faktum, at historisk succes ikke er ensbetydende med fremtidig succes, siger Lars Thylander og fortsætter:

– I et konkurrencepræget marked skal vi være ambitiøse og hver eneste dag være lidt dygtigere både internt i organisationen og eksternt i markedet. Det er disse organisationsændringer et kraftfuldt udtryk for.

Kristian Krogh og rokade i Niam
Kristian Krogh kom til Niam i 2011 og har været med til at bygge hele selskabets portefølje op i Danmark i kølvandet på finanskrisen.

– Thylander Gruppen er en af de stærkeste og mest anerkendte aktører i markedet. Jeg er stolt over at tiltræde rollen som adm. direktør og ser meget frem til – sammen med det dygtige team af medarbejdere – at være med til at lede og forstærke denne position, siger Kristian Krogh.

Niam har allerede sin fremtidige ledelse på plads. Det bliver nemlig den anerkendte næstkommanderende i Niam, der nu rykker op og overtager ledelsen og forfremmes til Country Manager for Niam. Michael Berthelsen kom ligeledes til Niam i maj 2011 som Director, hvor han siden har bidraget til opbygningen af Niams danske organisation og position på transaktionsmarkedet sammen med Kristian Krogh. Samme dag tiltræder Jacob de Lichtenbert som Associate Director, hvor han skal styrke Niams danske asset management-team.

– Niam fortsætter som en betydelig og stærk aktør i det danske ejendomsmarked. Med forfremmelsen af Michael Berthelsen til Country Manager og med ansættelsen af Jacob de Lichtenbert har Niam fortsat et stærkt dansk team, siger adm. direktør Fredrik Jonsson, Niam.

Og Michael Berthelsen forventer ikke, at strategien bliver ændret af den grund i det svenskstyrede selskab.

– Det bliver ”business as usual”. Jeg har været med til at bygge den danske organisation og kender forretningen. Vi kommer til at fortsætte i det spor, som allerede er udstukket, siger Michael Berthelsen.

Læs også Thylander Gruppen sælger for 1,5 milliard kr. til Heimstaden

Læs også Lars Thylander: Vi har aldrig købt til et startafkat på 1,6 procent (+)

Læs også Thylander Gruppen køber 285 lejligheder i off market-transaktion

Læs også Thylander Gruppen køber Postgaarden i Lyngby i et joint venture (+)

Læs også Lars Thylander: Derfor køber vi strøgejendom til 69 millioner kr. (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder