Lysningen-projektet i Esbjerg. Illustration: Friis & Moltke

Investering på kvart milliard: Esbjergensisk industrikoncern sælger 63 boliger

Claus Sørensen Ejendomme, et selskab i industrikoncernen Claus Sørensen Gruppen, er klar til salg af 63 lejligheder i boligprojektet Lysningen. Det sker via Home Esbjerg.

Boligprojektet består af to bygninger på 14 og 9 etager med et samlet etageareal på 9.738 kvm.

– For Claus Sørensen Ejendomme er Lysningen det første byggeri med salg af boliger for øje. Det udspringer af en overordnet beslutning om at øge ejendomsaktiviteterne i primært Esbjerg, men også i andre attraktive byer for bosætning og drift af virksomhed, siger projektchef Lars Kjærgaard, Claus Sørensen Ejendomme.

De 63 lejligheder bliver på mellem 135 og 204 kvm, hvor penthouselejlighederne i de øverste etager af hver bygning er de store og koster 7.998.000 kr.

Direktør og indehaver af Home Esbjerg, Behrend Behrendsen, oplyser, at Lysningen fra den tidlige projektfase har mødt stor interesse blandt potentielle købere. Projektet er tegnet af arkitektvirksomheden Friis & Moltke, og byggeriet udføres i fagentrepriser af overvejende lokale byggefirmaer.

Claus Sørensen Ejendomme investerer 250 millioner kr. i projektet. Ejendomsselskabet i Claus Sørensen Gruppen, der er fondsejet og omfatter flere af Esbjergs mest betydende virksomheder som Viking Life-Saving Equipment, Vestfrost og Blika, beskæftiger sig udelukkende med aktiviteter inden for fast ejendom og råder aktuelt over knap 56.000 kvm bolig- og erhvervsareal til udlejning, herunder 123 boliglejemål.

Byggeriet af Lysningen er indledt med forventet indflytning i 2. kvartal 2020.

Fakta: Lysningen

  • Lysningen består af 63 ejerlejligheder fordelt på to bygninger på 14 og 9 etager beliggende ved Spangsbjerg Kirkevej nær Nørreskoven, Dyrehaven og Vognsbølparken. Afstanden til Esbjergs centrum er ca. 2 km
  • Det samlede etageareal er 9.738 kvm
  • Lejlighederne har et BBR-areal på 135, 153 og 164 kvm. Penthouselejlighederne på de to øverste etager i hver bygning er på 165, 186 og 204 kvm. Alle lejligheder har store terrasser
  • Salget af lejlighederne formidles af Home Esbjerg. Boligerne vil blive udbudt til priser fra 2.698.000 kr. til 7.998.000 kr.

Læs også Investorer tvunget til at ændre planer for vestjysk tårnprojekt

Læs også Markant fald i antallet af tomme kontorer i Sydjylland

Læs også Ikea udskyder nyt varehus i Esbjerg på ubestemt tid

Læs også Facebook vil bygge 250.000 kvm datacenter ved Esbjerg

Læs flere Esbjerg-nyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder