ELF Development køber sig ind i finsk proptech-selskab

ELF Development køber sig ind i det finske proptech-selskab Assetti, der leverer digitale løsninger til ejendomsforvaltning.

Det sker i forbindelse med, at finnerne har afsluttet en investeringsrunde til en værdi af over 700.000 euro – svarende til over 5,2 millioner kr. – for at sætte fart på selskabets ekspansion på europæiske ejendomsmarkeder.

– Vi synes, at Assetti er meget innovativ og har en glimrende løsning til ejendomsbranchens behov med deres brugervenlighed og dataintegration. Vi er jo selv i branchen, og vi betragter digitalisering som en af de centrale drivere i de kommende år, så investering i proptech er en naturlig ting for os, siger bestyrelsesformand Andreea Kaiser, ELF Development, uden at sætte eksakt beløbsstørrelse på selskabets investering i det finske proptech-selskab.

Medstifter og adm. direktør i Assetti, Hannu Rantanen, er glad for ELF Developments investering:

– ELF tilbyder en værdifuld indsigt i branchen og gode forbindelser, når vi skal udvikle og ekspandere vores forretning ud over Nordeuropa.

ELF Development med adresse i Hellerup har på nuværende tidspunkt mere end 2.000 boliger i sin danske udviklings-pipeline til levering til private købere og institutionelle investorer. ELF Development udvikler byområder i Storkøbenhavn, blandt andet Irmabyen i Rødovre, og i det sydlige Sverige.

Af det seneste offentliggjorte årsregnskab for ELF Development A/S, fremgår det, at selskabet kom ud af 2017 med et årsresultat på 211 millioner kr. mod et overskud på 69 millioner året før. Det skete med en nettoomsætning på 863 millioner kr. mod 269 millioner i 2016.

ELF Development er ejet af Ludvig Find, som også er adm. direktør i projektudviklingsselskabet.

Læs også ELF Development henter udviklingsdirektør i Bonava

 

Flere nyheder om proptech:

Proptech-iværksættere: Danmark er blot en dråbe i havet (+)

Proptech-iværksættere: Ejendomsmæglere tager sig godt betalt (+)

Flere og flere i branchen interesserer sig for Proptech

Brickshare-direktør: Vi forventer at have ejendomme for 1 milliard kr. i 2019 (+)

1 ud af 3 tror ikke ledelsen i ejendomsbranchen er digital kompetent

Læs alle artikler om proptech her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder