CEO og President Jens Mathiesen, Scandic-koncernen. Foto: Scandic

Afskedigelse sender Jens Mathiesen til tops i Scandic-koncernen

Forud for offentliggørelse af årsregnskab meddeler Nordens største hotelkæde, Scandic, at koncerndirektør Even Frydenberg, der tiltrådte i sommeren 2018, stopper med øjeblikkelig virkning.

– Bestyrelsen er kommet frem til, at Scandic har brug for nyt lederskab, så det er naturligt, at vores veje skilles. Jeg vil gerne understrege, at beslutningen udelukkende skyldes ledelsesforhold og har ikke noget at gøre med virksomhedens økonomiske resultater. Scandics strategiske retning står fast, siger bestyrelsesformand Per G. Braathen, Scandic.

I stedet for Even Frydenberg har bestyrelsen udpeget Jens Mathiesen, adm. direktør for Scandic i Danmark, som ny koncerndirektør for Scandic. Danske Jens Mathiesen har været ansvarlig for den danske forretning siden 2008 og er i forvejen medlem af Scandics direktion.

Jens Mathiesen indtræder som præsident og adm. koncerndirektør med øjeblikkelig virkning. Indtil hans efterfølger er fundet, vil han forsat være adm. direktør for Scandic i Danmark.

Når Scandic-koncernen fremlægger årsregnskab 19. februar, vil nettoomsætningen være omkring 4,6 milliarder svenske kr. – svarende til omkring 3,3 milliarder danske kr., oplyser Scandic. Et justeret driftsresultat vil lande på omkring 480 millioner svenske kr. hvilket svarer til cirka 350 millioner danske kr.

Scandic er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling i seks lande.

Læs også Team fundet til Scandics største hotel i Norden med 632 værelser

Læs også Scandic har 5 hoteller på vej i Danmark

Læs mange flere nyheder om hoteller her

Læs mange flere navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder