Estate Media –

Nyheder – Danmark

Olav de Linde (tv) ved prisoverrækkelsen af Erhverv Aarhus prisen.
Olav de Linde (til venstre) ved prisoverrækkelsen af Erhverv Aarhus Prisen

Olav de Linde vinder Erhverv Aarhus Prisen 2019

Prisen tilfalder aarhusianske Olav de Linde som en anerkendelse af virksomhedens udvikling til et af landets førende private ejendomsselskaber og for selskabets store bidrag til byens udvikling og bygningsmæssige udtryk.

Erhverv Aarhus’ årlige nytårskur med 180 deltagere hos Hermans i Tivoli Friheden dannede fredag aften ramme om uddelingen af Erhverv Aarhus Prisen, der i år blev uddelt for 16. gang. Prisen tilfalder en person eller virksomhed, som har ydet en særlig indsats for erhvervslivet i og omkring Aarhus.

Ejendomsselskabet Olav de Linde har opbygget en ejendomsportefølje på 500.000 kvm i Aarhus, Odense og København. Med respekt for bygningers historie, omgivelser og kultur moderniserer og opfører Olav de Linde bolig- og erhvervsmiljøer, der skaber gode rammer for mennesker og udvikling. Det særlige fokus på at bevare historikken og genbruge materialer ligger dybt forankret i virksomheden.

Erhverv Aarhus Prisen 2019 tilfalder grundlæggeren og ejendomsselskabet Olav de Linde for evnen til at se muligheder og turde tænke anderledes. Ejendomsporteføljen viser, at Olav de Linde gerne kaster sig ud i skæve og rå projekter, hvor bygninger eller mennesker får en ny chance for at folde sit potentiale ud. Markante eksempler er verdensmarkedet Bazar Vest, Chokoladefabrikken Elvirasminde, Mellemarmen, Frichsparken samt Gelinde, der fungerede som samlingssted for alle Aarhus 2017-frivillige og nu fungerer som samlingssted for Aarhus’ nuværende frivilligkorps på 1.300 personer.

Højhuset Mindet. Illustration: Byggeselskab Olav de Linde

– Grundlægger Olav de Linde har skabt en virksomhed, hvor hans anerkendelsesværdige personlige værdier skinner tydeligt igennem. Hvad enten der er tale om bygninger eller mennesker, så er der respekt for historien og øje for potentialet. Olav de Linde arbejder på flere bundlinjer og formår at skabe både god forretning og værdi for by, borgere, byudvikling og erhvervsliv. Det er mig en glæde at tildele Erhverv Aarhus Prisen 2019 til grundlægger og adm. direktør Olav de Linde, sagde Erhverv Aarhus’ formand Terje Vammen i sin motivationstale til prismodtageren.

Det var en stolt, men som altid også ydmyg, prismodtager, der fredag aften lod sig hylde.

– Jeg er beæret over at modtage Erhverv Aarhus Prisen. Det er en anerkendelse til mine medarbejdere og firmaet igennem de sidste mere end 40 år. Stor tak til medarbejderne. Vi er især glade for, at man er opmærksom på, at de cirka 200 bygninger og bygningskomplekser, vi har været inde over, står mange år ud i fremtiden. Hvis ikke vi havde givet disse bygninger en ny identitet ved en bevaring, havde de næppe været en del af Aarhus i dag, sagde Olav de Linde.

Erhverv Aarhus Prisen er sponsoreret af Nykredit.

Læs også Bygger 60 meter højt kontorhus i Aarhus til IT-virksomhed

Læs også Olav de Linde planlægger 144 meter højt kontorhus i Aarhus

Læs mange flere nyheder om Aarhus her

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Går det dårligt – næh…ikke rigtigt

Ugen i ejendom / fredag 16. august 2019

Aberdeen køber 8.000 kvm logistikejendom i Taastrup

Pluss, Industri og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Store forventninger til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Pluss, Kontor / fredag 16. august 2019

Hoffmann henter afkast på over 5 procent hjem for 7. år i træk

Entreprenører, Byggeri / fredag 16. august 2019

V. Løwener sælger sidste del af ejendomsporteføljen

Lager og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Copenhagen Capital køber ejendom til 62 millioner kr.

Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland