Grafik: Sarah den Iseger/Estate Media.
Grafik: Sarah den Iseger/Estate Media

Bestseller-tårn kan blive højeste tårn i Vesteuropa

Estate Magasins store årsnummer går tæt på højhuse over hele verden. Faktisk er Bestsellers planer om et 320 meter højt tårn i Brande på vej til at kunne blive det højeste hus i hele Vesteuropa.

Indtil planerne om højhuset i Brande var et nyt boligbyggeri på spidsen af Aarhus Ø det byggeri, der så ud til at blive Danmarks højeste. Det er da også godt på vej.

– Status er, at projekteringen er i fuld gang. Samtidig er lokalplanen på vej igennem systemet, og vi arbejder på igangsætning af byggeriet i foråret 2019, siger Rune Kilden, der er en del af bygherrekonsortiet bag Lighthouse United sammen med investor Claus Hommelhoff.

I København har H. C. Andersen Adventure Tower i Nordhavn nået en milepæl i og med, at Kurt Immanuel Pedersen nu har indgået en betinget købsaftale med By & Havn om en grund til at bygge et nyt højhus på spidsen af Nordhavn. Det kan blive godt 280 meter højt.

I Carlsberg Byen er Pasteurs Tårn på vej. Det bliver forventeligt 120 meter og dermed 20 meter højere end Bohrs Tårn, der i dag er den højeste boligejendom i København-området. I København er Herlev Hospital ellers den højeste.

Se hele den unikke grafik over verdens højhuse og de danske planers placering i Estate Magasins store årsnummer, der landede i postkasserne i denne uge. Du kan også se årsnummeret online her.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder