Estate Media –

Nyheder – Danmark

KLP Ejendomme bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus på Kay Fiskers Plads i Ørestad. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

KLP hyrer hotelrådgivere til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Hospitality-rådgivningsfirmaet Telling & Nesager skal hjælpe KLP Ejendomme med at sætte nye standarder for at gå på arbejde og gøre en kontoroplevelse til en serviceoplevelse.

Søren Duran Duus

tirsdag 18. december 2018 8:05

Siden juni har entreprenørvirksomheden Hoffmann efter flere års venten været i fuld gang med at opføre KLP Ejendommes 65.000 kvm store kontorkompleks på Kay Fiskers Plads i Ørestad. Huset er spektakulært, fordi det er sat i gang i spekulation som et af de få på det københavnske marked i øjeblikket.

For at differentiere sig fra andre flerbrugerhuse har KLP hyret Telling & Nesager, der med de to erfarne tidligere hoteldirektører Preben Nesager og Michael Telling i spidsen de seneste år har skabt et hospitality-rådgivningshus med en række forskellige services . Det sker, fordi KLP ”vil sætte helt nye standarder for at gå på arbejde og gøre en kontoroplevelse til en serviceoplevelse”.

Kontorkomplekset skal efter planen stå færdigt i 2021, og Telling & Nesager skal stå for at udarbejde ground floor-konceptet i projektet, de driftsmæssige løsninger og kvalificere leverandørerne til både den nye ejendom samt KLP’s to andre ejendomme i Ørestad.

– Vi udvikler derfor både fremtid og nutid i vores mission om at skabe ”Room for Human Potential” og samtidig scenografere den autentiske og lokale oplevelse i Ørestad City, forklarer adm. direktør Søren Risager-Hansen, KLP Ejendomme.

Ud af de 65.000 kvm skal 10.000 kvm i stueetagen være en hotellobby med services, der integreres med de to andre KLP-bygninger. Alt i alt kommer KLP til at råde over mere end 100.000 kvm i Ørestad.

Få overblik Største igangsatte projekter i 1.-3. kvartal (+)

At skabe en atmosfære
Hos TN Concept & Design, en del af Telling & Nesager, er målsætningen, at virksomheden vil skabe Skandinaviens bedste fullservice-ejendom med services og komfort kendt fra hotelbranchen.

– Det handler grundlæggende om at skabe en atmosfære, hvor medarbejdere og deres gæster har lyst til at opholde sig – interaktion mellem mennesker, som vi kender det fra hotelbranchen, og med inddragelse af lokale beboere i Ørestad med udgangspunkt i en iscenesættelse af oplevelsen og selve servicen, siger partner Pia Bøgeskov.

Flere af de services, der bliver tilbudt, vil være lig det, man kan få på et hotel. Og i videre udstrækning end på et sædvanligt kontorhotel.

– Det kan være ønsket om hjælp til at ændre en flybillet, fordi et møde trækker ud, få klaret et par dagligdagsting eller blive lidt ud på aftenen til et lokalt arrangement – og selvfølgelig at kunne servere god kaffe og lækre måltider i restauranten. På alle tider af døgnet, forklarer Pia Bøgeskov.

KLP Ejendomme indbød i juni 2013 fire arkitektfirmaer til at udarbejde et forslag til det kommende kontorbyggeri. Dommerkomitéen udpegede forslaget fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med 1:1 Landskab og Rambøll som vinder.

KLP Ejendomme er datterselskab af det norske KLP Eiendom, som er et af Norges større ejendomsselskaber. KLP har ejendomme i Sverige, Norge og Danmark. Den samlede portefølje udgør cirka 2 millioner kvm ejendom med en markedsværdi på knap 50 milliarder kr.

Læs også KLP bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad (+)

Læs også ATP Ejendomme afviser spekulativt byggeri trods øget pres på mindre og mellemstore kontorlejemål (+)

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Går det dårligt – næh…ikke rigtigt

Ugen i ejendom / fredag 16. august 2019

Aberdeen køber 8.000 kvm logistikejendom i Taastrup

Pluss, Industri og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Store forventninger til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Pluss, Kontor / fredag 16. august 2019

Hoffmann henter afkast på over 5 procent hjem for 7. år i træk

Entreprenører, Byggeri / fredag 16. august 2019

V. Løwener sælger sidste del af ejendomsporteføljen

Lager og logistik, Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Copenhagen Capital køber ejendom til 62 millioner kr.

Transaktioner / torsdag 15. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland