KLP Ejendomme bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus på Kay Fiskers Plads i Ørestad. Illustration: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

KLP hyrer hotelrådgivere til nyt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad

Siden juni har entreprenørvirksomheden Hoffmann efter flere års venten været i fuld gang med at opføre KLP Ejendommes 65.000 kvm store kontorkompleks på Kay Fiskers Plads i Ørestad. Huset er spektakulært, fordi det er sat i gang i spekulation som et af de få på det københavnske marked i øjeblikket.

For at differentiere sig fra andre flerbrugerhuse har KLP hyret Telling & Nesager, der med de to erfarne tidligere hoteldirektører Preben Nesager og Michael Telling i spidsen de seneste år har skabt et hospitality-rådgivningshus med en række forskellige services . Det sker, fordi KLP ”vil sætte helt nye standarder for at gå på arbejde og gøre en kontoroplevelse til en serviceoplevelse”.

Kontorkomplekset skal efter planen stå færdigt i 2021, og Telling & Nesager skal stå for at udarbejde ground floor-konceptet i projektet, de driftsmæssige løsninger og kvalificere leverandørerne til både den nye ejendom samt KLP’s to andre ejendomme i Ørestad.

– Vi udvikler derfor både fremtid og nutid i vores mission om at skabe ”Room for Human Potential” og samtidig scenografere den autentiske og lokale oplevelse i Ørestad City, forklarer adm. direktør Søren Risager-Hansen, KLP Ejendomme.

Ud af de 65.000 kvm skal 10.000 kvm i stueetagen være en hotellobby med services, der integreres med de to andre KLP-bygninger. Alt i alt kommer KLP til at råde over mere end 100.000 kvm i Ørestad.

Få overblik Største igangsatte projekter i 1.-3. kvartal (+)

At skabe en atmosfære
Hos TN Concept & Design, en del af Telling & Nesager, er målsætningen, at virksomheden vil skabe Skandinaviens bedste fullservice-ejendom med services og komfort kendt fra hotelbranchen.

– Det handler grundlæggende om at skabe en atmosfære, hvor medarbejdere og deres gæster har lyst til at opholde sig – interaktion mellem mennesker, som vi kender det fra hotelbranchen, og med inddragelse af lokale beboere i Ørestad med udgangspunkt i en iscenesættelse af oplevelsen og selve servicen, siger partner Pia Bøgeskov.

Flere af de services, der bliver tilbudt, vil være lig det, man kan få på et hotel. Og i videre udstrækning end på et sædvanligt kontorhotel.

– Det kan være ønsket om hjælp til at ændre en flybillet, fordi et møde trækker ud, få klaret et par dagligdagsting eller blive lidt ud på aftenen til et lokalt arrangement – og selvfølgelig at kunne servere god kaffe og lækre måltider i restauranten. På alle tider af døgnet, forklarer Pia Bøgeskov.

KLP Ejendomme indbød i juni 2013 fire arkitektfirmaer til at udarbejde et forslag til det kommende kontorbyggeri. Dommerkomitéen udpegede forslaget fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter i samarbejde med 1:1 Landskab og Rambøll som vinder.

KLP Ejendomme er datterselskab af det norske KLP Eiendom, som er et af Norges større ejendomsselskaber. KLP har ejendomme i Sverige, Norge og Danmark. Den samlede portefølje udgør cirka 2 millioner kvm ejendom med en markedsværdi på knap 50 milliarder kr.

Læs også KLP bygger spekulativt 65.000 kvm flerbrugerhus i Ørestad (+)

Læs også ATP Ejendomme afviser spekulativt byggeri trods øget pres på mindre og mellemstore kontorlejemål (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia