Adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Jannick Nytoft. Foto: Ejendomsforeningen Danmark

Svagt fremmøde udsætter navneskifte i Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmarks navneskifte til Ejendomdanmark trækker ud.

Således blev det nye navn mod forventning ikke vedtaget på foreningens ekstraordinære generalforsamling den 6. december. Det skyldes, at under halvdelen af foreningens medlemmer var repræsenteret på den ekstraordinære generalforsamling – og dermed kunne vedtægtsændringer ikke vedtages i henhold til vedtægterne.

I stedet indkalder Ejendomsforeningen Danmark til en ny ekstraordinær generalforsamling den 20. december i foreningens lokaler på Nørre Voldgade i København K.

– Hovedbestyrelsen opfordrer til, at man afgiver fuldmagt til hovedbestyrelsen, således at forslagene kan vedtages på den ekstra ekstraordinære generalforsamling, lyder opfordringen.

Foreningens nye navn skal være Ejendomdanmark med forkortelsen ED, mens foreningens binavne skal være Ejendomsforeningen Danmark, Københavns Grundejerforening og Udlejerforeningen Danmark.

Læs også Ejendomsforeningen og mægler reagerer på forsinkede ejendomsvurderinger

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder