Lasse Bolander. Foto: Coop

KHR Architecture får Coop-formand som formand

Coops bestyrelsesformand, Lasse Bolander, er nu også formand for KHR Architecture.

Det sker, efter den københavnske arkitektvirksomhed har valgt ny bestyrelse, hvor også bestyrelsesmedlemmerne Teis Werring Bruun og Jens-Erik Corvinius er blevet valgt.

– Valget af bestyrelsen er besluttet ud fra ønsket om at styrke selskabets markedsmæssige profil og for at sikre virksomhedens arkitektoniske og kreative identitet. KHR vil være blandt de fortrukne arkitekter i Danmark og Norden, siger adm. direktør Lars Kragh, KHR Architecture.

KHR arbejder med projekter for offentlige og private kunder i Danmark og Norge. I dag opføres blandt andet nyt kontorhus og centerbebyggelse på Østerport Station i København, Ny Retpsykiatri Sct. Hans i Roskilde og et børnehospital i Bergen samt flere boligbyggerier i Københavnsområdet.

KHR har netop færdiggjort udbudsprojekter på Bispebjerg Akut Hospital og på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet i Odense. Samlet har virksomheden har 70 ansatte og en omsætning på 50 millioner kr. og ambitioner om at øge omsætningen inden for de nærmeste år.

KHR Architecture ejes af partnerne Mikkel Beedholm, Jan Søndergaard og Henrik Danielsen.

Arkitektvirksomheden landede i 2017 et årsresultat på 0,7 million kr. mod et overskud på 3,5 millioner i 2016. I 2017 havde selskabet en bruttofortjeneste på 42 millioner kr. mod 38 millioner i 2016.

KHR Architecture A/S havde per 31. december 2017 en egenkapital på 6 millioner kr. mod 7 millioner på samme tidspunkt året før.

Bestyrelse: KHR Architecture

Fratrådte:
Lars Erik Kragh, Mikkel Webster Beedholm, Henrik Richter Danielsen og Jan Søndergaard

Tiltrådte:
Teis Werring Bruun og Jens-Erik Corvinius

Læs også Home Erhverv bliver solgt til Mikkel Søby og Henrik Svane

Læs også Peter Norvig frataget retten til at kalde sig ejendomsmægler

Læs også Nybolig Erhverv i København opruster udlejningsteam

Læs også Ny chef i Nybolig Erhverv kommer fra Colliers

Læs også Skala Arkitekter intensiverer norsk satsning med ledelsesrokade

Læs mange flere navnehistorier her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder