Estate Media –

Nyheder – Danmark

Hotel CitizenM, Rådhuspladsen.
Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner første hotel i Skandinavien på onsdag

Med et brag af en åbning markerer Citizenm, at brandet nu indtager Danmark og bidrager til væksten på mere end 25 procent i antallet af københavnske hotelværelser.

Kamilla Sevel

torsdag 29. november 2018 23:07

På onsdag åbner hotelbrandet Citizenm på Rådhuspladsen i København. Det bliver Citizenms 14. hotel på verdensplan og det første i Skandinavien. 

Den prisvindende livsstils-hotelkæde, Citizenm, har som mantra ideen om ”affordable luxury” – prisvenlig luksus. Det er ensbetydende med, at kædens lokationer altid er centralt placeret i verdens storbyer. Selve hotellet er en strømlinet og teknologisk smart oplevelse, der inkluderer high-tech faciliteter, venlig og effektiv service, luksus hotelværelser samt rummelige og indbydende fælles arealer fyldt med samtidskunst. Ved ankomst møder gæsterne Citizenm ambassadører – karakteriseret som ”mennesker, der elsker mennesker”. De vil assistere ved check-in standere, mixe den perfekte cocktail, hjælpe med baggage samt anbefale gode, lokale restauranter og shoppemuligheder. 

Hotelkæden vil gerne demonstrere sit engagement for kunst, design og kreativitet. Eksempelvis er alle værelser indrettet med møbler fra schweiziske Vitra, hvor der indgår et udvalg af både Verner Panton og Jasper Morrison. Lokale kunstsamarbejder prioriterer Citizenm også højt. På hotellet i København har kunstner Troels Aagaard skabt indgangs-vægmalerier, og både Huskmitnavn og Ditte Ejlerskov har bidraget med væg- og loftsmalerier i hotellets bar samt udsmykning på værelserne. Hotellets øverste etage er et fællesområde, der også er åbent for offentligheden. I kunst-kuraterede omgivelser kan turister og københavnere nyde en cocktail, drikke en kaffe, arbejde eller flirte. Her har man også en fantastisk udsigt ud over Rådhuspladsen og Københavns tage fra hotellets tagterrasse. 

Funktionelt teknologi 

En Apple Ipad, eller Moodpad ifølge Citizenm, findes i hvert værelse, hvor man kan styre funktioner i hele hotelværelset. For eksempel kan man fra sengen regulere temperatur, ændre lyssætning med et udvalg af farver, trække gardinerne til og fra, vælge og se gratis film eller bare skabe den perfekte stemning for romantik eller afslapning. Ankomst og afgang er gjort ekstra bekvemmeligt, da check-in kun tager ca. ét minut og check-ud ca. et halvt minut i hotellets selvbetjenings-standere. 

På 7. etage med udsigt over byens tage serverer Citizenm, der er åben 24/7 for hotellets gæster, mad fra primært lokalt udvalgte leverandører. Så gæster, der ankommer for sent til at spise ude behøver ikke at gå sultne i seng. 

Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner med 238 funktionelle hotelværelser, og priserne bliver fra 730 kr.

Filosofien bag
Citizenms filosofi er ”affordable luxury for the people”, prisvenlig luksus. Alle gæster tilbydes de faciliteter, de ville forvente på et luksushotel med en god beliggenhed, men uden et luksushotels prisniveau. Den hollandske hotelkæde er blevet grundlagt af Rattan Chadha, den tidligere grundlægger og CEO for modebrandet MEXX.

Det første Citizenm-hotel åbnede i Amsterdams Schiphol lufthavn i 2008, efterfulgt af Amsterdam i 2009, Glasgow i 2010 og London Bankside i 2012. Rotterdam, New York og Paris fulgte efter i 2014. I 2016 åbnede to London-hoteller yderligere, London Tower of London og London Shoreditch. I 2017 åbnede Citizenm Paris La Defense og Paris Gare de Lyon. I 2017 tog de også første spadestik på det asiatiske marked med hotellet i Taipei North Gate. I september 2018 åbnede endnu en New York-lokation, New York Bowery.

Læs også Dagmarhus bliver omdannet til Citizenm hotel med 230 værelser

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Nrep vælger Casa til at opføre 57.000 kvm stort projekt

Byudvikling, Investering, København / torsdag 28. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland