Estate Media –

Nyheder – Danmark

Hotel CitizenM, Rådhuspladsen.
Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner første hotel i Skandinavien på onsdag

Med et brag af en åbning markerer Citizenm, at brandet nu indtager Danmark og bidrager til væksten på mere end 25 procent i antallet af københavnske hotelværelser.

Kamilla Sevel

torsdag 29. november 2018 23:07

På onsdag åbner hotelbrandet Citizenm på Rådhuspladsen i København. Det bliver Citizenms 14. hotel på verdensplan og det første i Skandinavien. 

Den prisvindende livsstils-hotelkæde, Citizenm, har som mantra ideen om ”affordable luxury” – prisvenlig luksus. Det er ensbetydende med, at kædens lokationer altid er centralt placeret i verdens storbyer. Selve hotellet er en strømlinet og teknologisk smart oplevelse, der inkluderer high-tech faciliteter, venlig og effektiv service, luksus hotelværelser samt rummelige og indbydende fælles arealer fyldt med samtidskunst. Ved ankomst møder gæsterne Citizenm ambassadører – karakteriseret som ”mennesker, der elsker mennesker”. De vil assistere ved check-in standere, mixe den perfekte cocktail, hjælpe med baggage samt anbefale gode, lokale restauranter og shoppemuligheder. 

Hotelkæden vil gerne demonstrere sit engagement for kunst, design og kreativitet. Eksempelvis er alle værelser indrettet med møbler fra schweiziske Vitra, hvor der indgår et udvalg af både Verner Panton og Jasper Morrison. Lokale kunstsamarbejder prioriterer Citizenm også højt. På hotellet i København har kunstner Troels Aagaard skabt indgangs-vægmalerier, og både Huskmitnavn og Ditte Ejlerskov har bidraget med væg- og loftsmalerier i hotellets bar samt udsmykning på værelserne. Hotellets øverste etage er et fællesområde, der også er åbent for offentligheden. I kunst-kuraterede omgivelser kan turister og københavnere nyde en cocktail, drikke en kaffe, arbejde eller flirte. Her har man også en fantastisk udsigt ud over Rådhuspladsen og Københavns tage fra hotellets tagterrasse. 

Funktionelt teknologi 

En Apple Ipad, eller Moodpad ifølge Citizenm, findes i hvert værelse, hvor man kan styre funktioner i hele hotelværelset. For eksempel kan man fra sengen regulere temperatur, ændre lyssætning med et udvalg af farver, trække gardinerne til og fra, vælge og se gratis film eller bare skabe den perfekte stemning for romantik eller afslapning. Ankomst og afgang er gjort ekstra bekvemmeligt, da check-in kun tager ca. ét minut og check-ud ca. et halvt minut i hotellets selvbetjenings-standere. 

På 7. etage med udsigt over byens tage serverer Citizenm, der er åben 24/7 for hotellets gæster, mad fra primært lokalt udvalgte leverandører. Så gæster, der ankommer for sent til at spise ude behøver ikke at gå sultne i seng. 

Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner med 238 funktionelle hotelværelser, og priserne bliver fra 730 kr.

Filosofien bag
Citizenms filosofi er ”affordable luxury for the people”, prisvenlig luksus. Alle gæster tilbydes de faciliteter, de ville forvente på et luksushotel med en god beliggenhed, men uden et luksushotels prisniveau. Den hollandske hotelkæde er blevet grundlagt af Rattan Chadha, den tidligere grundlægger og CEO for modebrandet MEXX.

Det første Citizenm-hotel åbnede i Amsterdams Schiphol lufthavn i 2008, efterfulgt af Amsterdam i 2009, Glasgow i 2010 og London Bankside i 2012. Rotterdam, New York og Paris fulgte efter i 2014. I 2016 åbnede to London-hoteller yderligere, London Tower of London og London Shoreditch. I 2017 åbnede Citizenm Paris La Defense og Paris Gare de Lyon. I 2017 tog de også første spadestik på det asiatiske marked med hotellet i Taipei North Gate. I september 2018 åbnede endnu en New York-lokation, New York Bowery.

Læs også Dagmarhus bliver omdannet til Citizenm hotel med 230 værelser

Kommentarer

Seneste nyt

Transaktionsvolumenen falder fra 30 til 19 milliarder kr. på halvt år

Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Internationale investorer går efter disse ejendomme i Danmark

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 18. juli 2019

Michael Lind Olesen satser på projektudvikling med familiefirma

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Investering / torsdag 18. juli 2019

16.000 kvm kontorbyggeri på vej centralt i Aarhus

Aarhus, Internationalt, Kontor / torsdag 18. juli 2019

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 30 mand

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / torsdag 18. juli 2019

Estate Media Priserne: Fem kæmper om Projektprisen – giv din stemme

Estate Media Prisen / torsdag 18. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland