Estate Media –

Nyheder – Danmark

Hotel CitizenM, Rådhuspladsen.
Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner første hotel i Skandinavien på onsdag

Med et brag af en åbning markerer Citizenm, at brandet nu indtager Danmark og bidrager til væksten på mere end 25 procent i antallet af københavnske hotelværelser.

Kamilla Sevel

torsdag 29. november 2018 23:07

På onsdag åbner hotelbrandet Citizenm på Rådhuspladsen i København. Det bliver Citizenms 14. hotel på verdensplan og det første i Skandinavien. 

Den prisvindende livsstils-hotelkæde, Citizenm, har som mantra ideen om ”affordable luxury” – prisvenlig luksus. Det er ensbetydende med, at kædens lokationer altid er centralt placeret i verdens storbyer. Selve hotellet er en strømlinet og teknologisk smart oplevelse, der inkluderer high-tech faciliteter, venlig og effektiv service, luksus hotelværelser samt rummelige og indbydende fælles arealer fyldt med samtidskunst. Ved ankomst møder gæsterne Citizenm ambassadører – karakteriseret som ”mennesker, der elsker mennesker”. De vil assistere ved check-in standere, mixe den perfekte cocktail, hjælpe med baggage samt anbefale gode, lokale restauranter og shoppemuligheder. 

Hotelkæden vil gerne demonstrere sit engagement for kunst, design og kreativitet. Eksempelvis er alle værelser indrettet med møbler fra schweiziske Vitra, hvor der indgår et udvalg af både Verner Panton og Jasper Morrison. Lokale kunstsamarbejder prioriterer Citizenm også højt. På hotellet i København har kunstner Troels Aagaard skabt indgangs-vægmalerier, og både Huskmitnavn og Ditte Ejlerskov har bidraget med væg- og loftsmalerier i hotellets bar samt udsmykning på værelserne. Hotellets øverste etage er et fællesområde, der også er åbent for offentligheden. I kunst-kuraterede omgivelser kan turister og københavnere nyde en cocktail, drikke en kaffe, arbejde eller flirte. Her har man også en fantastisk udsigt ud over Rådhuspladsen og Københavns tage fra hotellets tagterrasse. 

Funktionelt teknologi 

En Apple Ipad, eller Moodpad ifølge Citizenm, findes i hvert værelse, hvor man kan styre funktioner i hele hotelværelset. For eksempel kan man fra sengen regulere temperatur, ændre lyssætning med et udvalg af farver, trække gardinerne til og fra, vælge og se gratis film eller bare skabe den perfekte stemning for romantik eller afslapning. Ankomst og afgang er gjort ekstra bekvemmeligt, da check-in kun tager ca. ét minut og check-ud ca. et halvt minut i hotellets selvbetjenings-standere. 

På 7. etage med udsigt over byens tage serverer Citizenm, der er åben 24/7 for hotellets gæster, mad fra primært lokalt udvalgte leverandører. Så gæster, der ankommer for sent til at spise ude behøver ikke at gå sultne i seng. 

Hotel Citizenm, Københavns Rådhusplads

Citizenm åbner med 238 funktionelle hotelværelser, og priserne bliver fra 730 kr.

Filosofien bag
Citizenms filosofi er ”affordable luxury for the people”, prisvenlig luksus. Alle gæster tilbydes de faciliteter, de ville forvente på et luksushotel med en god beliggenhed, men uden et luksushotels prisniveau. Den hollandske hotelkæde er blevet grundlagt af Rattan Chadha, den tidligere grundlægger og CEO for modebrandet MEXX.

Det første Citizenm-hotel åbnede i Amsterdams Schiphol lufthavn i 2008, efterfulgt af Amsterdam i 2009, Glasgow i 2010 og London Bankside i 2012. Rotterdam, New York og Paris fulgte efter i 2014. I 2016 åbnede to London-hoteller yderligere, London Tower of London og London Shoreditch. I 2017 åbnede Citizenm Paris La Defense og Paris Gare de Lyon. I 2017 tog de også første spadestik på det asiatiske marked med hotellet i Taipei North Gate. I september 2018 åbnede endnu en New York-lokation, New York Bowery.

Læs også Dagmarhus bliver omdannet til Citizenm hotel med 230 værelser

Kommentarer

Seneste nyt

Nordicals: Transaktionsvolumenen rundede 76 milliarder kr. i 2018

Pluss, Investering / onsdag 20. februar 2019

Nordicals-direktør: Vi ser også på administrationsmarkedet

Estate Magasin, Erhvervsmæglere / onsdag 20. februar 2019

Calum efter flere rekordår: Nye solide resultater venter for 2018 og 2019

Pluss, Regnskab og resultater, Projektudvikling / tirsdag 19. februar 2019

Her åbner de første 15 nye Fætter BR-butikker

Butik / onsdag 20. februar 2019

CEJ finder ny Aarhus-leder i Newsec Datea

Administration, Virksomheder og mennesker / tirsdag 19. februar 2019

Ny stadsarkitekt i København: Jeg skal ikke være smagsdommer

Estate Magasin, Arkitektfirmaer / onsdag 20. februar 2019

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. februar kl. 09:00

PropTech

- IT og ny teknologi i ejendomsbranchen

Torsdag den 28. februar kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer, udvikling og erhverv

Jobmarked

Nyeste opslag

   

Asset Manager

       

Asset Manager

       

Asset Manager

       

Marketing- og konferencekoordinator

       

Konferenceredaktør

       

To projektudviklingsdirektører

       

Projektudlejningsdirektør

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland