Allan Nielsen, Forenede Services.

Forenede vil være Danmarks største FM-leverandør til hotelbranchen

Markant mange nye hoteller skyder i hastigt tempo op over hele landet, og de sidste otte år i træk har de danske hoteller oplevet rekordmange overnatninger. Alene i København er 8.500 nye hotelværelser på vej. Nu satser landets næststørste servicekoncern, Forenede, på at fungere som totalleverandør af Facility Management under navnet Forenede Hotelservice.

– Forenede Hotelservice har det klare og veldefinerede mål at blive Danmarks største og bedste leverandør af professionelle og målrettede Facility Management-løsninger til hele den danske hotel-, restaurations- og eventbranche, siger den nyansatte direktør Allan Nielsen.

Eksplosiv byggevækst og rekordmange overnatninger
Sidste år håndterede de danske hoteller samlet en stigning på en halv million overnatninger i forhold til i 2016, viser tal fra Danmarks Statistik. Eller samlet set over 15,5 millioner hotelovernatninger i løbet af 2017.

Den lange række af vidt forskellige specialopgaver, der dagligt håndteres på landets hoteller – som for eksempel rengøring, oldfrue- og receptionsfunktioner, vinduespolering, madproduktion, snerydning, servering og håndtering af hjælp til konferencer og events – bliver typisk, sammen med administrationen af de mange opgaver, varetaget af hotellerne selv. Eller bliver udliciteret til en lang række forskellige eksterne leverandører. Forenede Hotelservice tilbyder, at hotellerne i stedet kan trække på fordelene ved at have én samlet ekstern leverandør til at klare alle funktionerne. En totalleverandør af alle relevante services.

– Det er ydelser og services, som Forenede koncernen i snart 60 år har været leverandør af til et bredt udsnit af det danske erhvervsliv. Vi har erfaringen, volumen, organisationen og fagkompetencerne til at kunne fungere som en totalleverandør af services til hotellerne i en tid, hvor deres fokus er på at kunne håndtere en stadig stigende efterspørgsel af værelser, siger Allan Nielsen.

Forenede Hotelservice vil gerne servicere kunder i hele landet og har tegnet overenskomst med Horesta.

Forenede Hotelservice vil samle følgende palet af løsninger til den danske hotel-, restaurations- og eventbranche:

 • Hotelrengøring
 • Housekeeping og oldfruefunktioner
 • Receptionspersonale
 • Natportier
 • Toiletartikler, blomster og guestsupplies
 • Dybderengøring og klargøring efter ombygning o.l.
 • Events, møder og konferencehjælp
 • Tæppe- og møbelrens
 • Morgenmad – produktion og afvikling
 • Hjælp til servering
 • Vikarløsninger – opvask, buffister og rengøring
 • Hovedrengøringer i forbindelse med eks. nyåbninger og renoveringer
 • Administration og rapportering

Derudover arbejder Forenede Hotelservice også på at tilbyde for eksempel vinduespudsning, teknikerhjælp, handymanfunktioner, måtte- og linnedservice, vagtordninger, røgsanering, pleje og vedligehold af udenomsarealer, snerydning, skadedyrsbekæmpelse og mange andre services.

49-årige Allan Nielsen kommer senest fra en stilling som hoteldirektør for det 4-stjernede full-service hotel i Esbjerg kaldet ”Hotel Britannia”, hvor han fungerede siden midten af 2014. Tidligere har han blandt andet bestredet stillinger som HR-direktør i en årrække for hotelkæden Hilton & Scandic, HR-vicedirektør i dagligvarekoncernen Dagrofa og som hoteldirektør for flere forskellige hoteller i Scandic-hotelkæden.

På uddannelsessiden har Allan Nielsen blandt andet en HA fra Syddansk Universitet og en cand. merc. fra Aarhus Business School. Allan Nielsen er bosiddende i Hjerting ved Herning og en ivrig sportsudøver i sin fritid. Således har han blandt andet gennemført hele 24 maratons og to ironmanløb gennem de sidste 14 år.

Læs også Nrep køber Westmarket og konverterer til hotel

Læs også Cobblestone overtager NHC Asset Management

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder