Estate Media –

Nyheder – Danmark

Allan Nielsen, Forenede Services.

Forenede vil være Danmarks største FM-leverandør til hotelbranchen

8.500 nye hotelværelser i de kommende år skaber et boom i hotelbranchen. Flere nye aktører kommer derfor på banen.

Kamilla Sevel

mandag 26. november 2018 10:18

Markant mange nye hoteller skyder i hastigt tempo op over hele landet, og de sidste otte år i træk har de danske hoteller oplevet rekordmange overnatninger. Alene i København er 8.500 nye hotelværelser på vej. Nu satser landets næststørste servicekoncern, Forenede, på at fungere som totalleverandør af Facility Management under navnet Forenede Hotelservice.

– Forenede Hotelservice har det klare og veldefinerede mål at blive Danmarks største og bedste leverandør af professionelle og målrettede Facility Management-løsninger til hele den danske hotel-, restaurations- og eventbranche, siger den nyansatte direktør Allan Nielsen.

Eksplosiv byggevækst og rekordmange overnatninger
Sidste år håndterede de danske hoteller samlet en stigning på en halv million overnatninger i forhold til i 2016, viser tal fra Danmarks Statistik. Eller samlet set over 15,5 millioner hotelovernatninger i løbet af 2017.

Den lange række af vidt forskellige specialopgaver, der dagligt håndteres på landets hoteller – som for eksempel rengøring, oldfrue- og receptionsfunktioner, vinduespolering, madproduktion, snerydning, servering og håndtering af hjælp til konferencer og events – bliver typisk, sammen med administrationen af de mange opgaver, varetaget af hotellerne selv. Eller bliver udliciteret til en lang række forskellige eksterne leverandører. Forenede Hotelservice tilbyder, at hotellerne i stedet kan trække på fordelene ved at have én samlet ekstern leverandør til at klare alle funktionerne. En totalleverandør af alle relevante services.

– Det er ydelser og services, som Forenede koncernen i snart 60 år har været leverandør af til et bredt udsnit af det danske erhvervsliv. Vi har erfaringen, volumen, organisationen og fagkompetencerne til at kunne fungere som en totalleverandør af services til hotellerne i en tid, hvor deres fokus er på at kunne håndtere en stadig stigende efterspørgsel af værelser, siger Allan Nielsen.

Forenede Hotelservice vil gerne servicere kunder i hele landet og har tegnet overenskomst med Horesta.

Forenede Hotelservice vil samle følgende palet af løsninger til den danske hotel-, restaurations- og eventbranche:

 • Hotelrengøring
 • Housekeeping og oldfruefunktioner
 • Receptionspersonale
 • Natportier
 • Toiletartikler, blomster og guestsupplies
 • Dybderengøring og klargøring efter ombygning o.l.
 • Events, møder og konferencehjælp
 • Tæppe- og møbelrens
 • Morgenmad – produktion og afvikling
 • Hjælp til servering
 • Vikarløsninger – opvask, buffister og rengøring
 • Hovedrengøringer i forbindelse med eks. nyåbninger og renoveringer
 • Administration og rapportering

Derudover arbejder Forenede Hotelservice også på at tilbyde for eksempel vinduespudsning, teknikerhjælp, handymanfunktioner, måtte- og linnedservice, vagtordninger, røgsanering, pleje og vedligehold af udenomsarealer, snerydning, skadedyrsbekæmpelse og mange andre services.

49-årige Allan Nielsen kommer senest fra en stilling som hoteldirektør for det 4-stjernede full-service hotel i Esbjerg kaldet ”Hotel Britannia”, hvor han fungerede siden midten af 2014. Tidligere har han blandt andet bestredet stillinger som HR-direktør i en årrække for hotelkæden Hilton & Scandic, HR-vicedirektør i dagligvarekoncernen Dagrofa og som hoteldirektør for flere forskellige hoteller i Scandic-hotelkæden.

På uddannelsessiden har Allan Nielsen blandt andet en HA fra Syddansk Universitet og en cand. merc. fra Aarhus Business School. Allan Nielsen er bosiddende i Hjerting ved Herning og en ivrig sportsudøver i sin fritid. Således har han blandt andet gennemført hele 24 maratons og to ironmanløb gennem de sidste 14 år.

Læs også Nrep køber Westmarket og konverterer til hotel

Læs også Cobblestone overtager NHC Asset Management

Kommentarer

Seneste nyt

Investorgruppe køber 3.300 kvm stort boligprojekt af Casa

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 10. juli 2020

Annette Rønne giver stafetten videre – 13 østjyske Home-butikker får nye indehavere

Aarhus, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Newsec styrker asset management med to velkendte ansigter

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 10. juli 2020

Ejendomspriserne 2020: Se de nominerede og stem på dine kandidater

Ejendomsprisen / torsdag 9. juli 2020

Pensam køber knap 10.000 kvm boliger i Aarhus-centrum af NRE-konsortium

Pluss, Aarhus, Bolig, Investering, Transaktioner / torsdag 9. juli 2020

Aberdeen overtager 23.000 kvm stort boligprojekt i Aarhus

Aarhus, Bolig, Byggeri, Investering / torsdag 9. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland