Adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme. Foto: AP Pension

AP Pension vil bygge friplejehjem

AP Pension og Danske Diakonhjem går sammen om at bygge og drive private friplejehjem, skriver Finans.

– Vi har store forventninger til samarbejdet. Der er stor efterspørgsel på plejehjemspladser i kommunerne, og vi har udsigt til et afkast, der matcher vores krav til den type investeringer med en lang kontrakt og en stabil samarbejdspartner, siger adm. direktør Peter Olsson, AP Ejendomme, til Finans.

Ældreboliger er et satsningsområde for pensionssektoren, men ifølge mediet er AP Pension først med egentlig ældrepleje. AP Pension og Danske Diakonhjem har indgået aftaler med tre kommuner – og flere aftaler er på vej, lyder meldingen.

PFA Pension, PKA og Pensiondanmark er i gang med byggerier til ældre, mens AP Pension snart begynder at opføre servicerede ældreboliger med mulighed for at tilkøbe pleje og service. Ønsket er på sigt også at bygge plejehjem, skriver Finans.

Læs også AP Pension sælger sin andel af Randers Storcenter for trecifret millionbeløb

Læs også Nrep bygger 72 friplejeboliger og kickstarter ny seniorbydel i Holte

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder