Foreløbig illustration af Bella Centers nye kongressal

Bella Centers udvidelse bliver 75 millioner kr. dyrere

En ny kongressal ved Bella Center i Ørestad kommer til at koste omkring 400 millioner kr.

Det skriver dagbladet Børsen om salen, som er annonceret som Nordeuropas største kongressal med plads til 7.000 siddende gæster. Tidligere havde BC Hospitality Group, der ejer og driver Bella Center Copenhagen, regnet med en pris på 325 millioner kr., som med andre ord betyder, at udvidelsen nu forventes at blive 75 millioner kr. dyrere.

– Vi er i gang med at få budgettet sat på plads, og det har vi svært ved i øjeblikket. Den bliver noget dyrere, end vi regnede med. Sådan er det jo tit. Så vi er i gang med at trykprøve forskellige komponenter i det her byggeri og se, om der er regnet rigtigt, og om vi kan gøre det anderledes og mere effektivt. Den koster lige nu op mod 400 millioner kr. Det er mange penge for en hal, siger adm. direktør Allan L. Agerholm, BC Hospitality Group, til Børsen.

Bella Center planlægger at udvide med i alt cirka 14.000 kvm, som blandt andet vil indeholde en kongreshal. Af de 14.000 kvm er 7.000 kvm fleksible områder.

Efter planen skal kongressalen, som bliver bygget helt op til Bella Center, stå færdig primo 2021.

Læs mere i Bella Center vil udvide med 14.000 kvm for at få Nordeuropas største kongressal





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder