72 friplejeboliger i Holte. Illustration: Rubow Arkitekter

Nrep bygger 72 friplejeboliger og kickstarter ny seniorbydel i Holte

Nrep planlægger at bygge 72 friplejeboliger i Holte. Det sker, efter det nordiske investeringsselskab har vundet en udbudsrunde, hvor selskabet er valgt som køber af Skovlygrunden.

Det betyder, at Nrep, som i øvrigt har hovedsæde i Virum, i et partnerskab med Aleris Omsorg og Rubow Arkitekter er klar til at investere.

– Vi glæder os til i et tæt samarbejde med Rudersdal Kommune at skabe en helt ny seniorbydel i Holte med direkte adgang til naturen og fællesarealer. Vi har i projektet lagt vægt på, at byggeriet passes ind i de grønne omgivelser og nabobebyggelserne. Vi har designet byggeriet i tæt samarbejde med Aleris Omsorg, så det er tryghedsskabende og inviterer til fællesskab både for beboere, naboer og borgere, siger Klaus Ahm, projektansvarlig i Nrep Danmark.

Kommunen forventer at vedtage en ny lokalplan for projektet i efteråret 2019, hvorefter byggeriet af de 72 friplejeboliger kan begynde. Boligerne bliver på knap 75 kvm med små haver. På den nordlige del af grunden opføres en mindre del af byggeriet i to etager.

Friplejehjemmet vil blive drevet af Aleris Omsorg, der drifter plejecentre i Danmark.

– Vi glæder os til at etablere friplejehjemmet i Holte og ser frem til et langsigtet, solidt, trygt og udviklende samarbejde, siger adm. direktør Miriam Toft, Aleris Omsorg.

Nrep landede i 2017 et overskud på 36,2 millioner kr. mod et overskud på 44,3 millioner året før.

Læs også Nrep efter køb af Westmarket: Vi har været i dialog med sælger siden foråret (+)

Læs også Nrep køber Westmarket-ejendom og konverterer til hotel

Læs også Nrep efter milliardsalg: Vi har brugt mange kræfter (+)

Læs også Heimstaden køber 8 boligejendomme for 1,1 milliard kr.

Læs også Nrep og Hommelhoff-udvikler bag 36.000 kvm boligbyggeri i Aarhus (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder