KFC-restauranten på Amagerbrogade i København. Foto: Google Maps

KFC vil åbne 25 restauranter i Danmark

1. november åbner fastfoodkæden KFC en restaurant i Vejle, hvilket bliver kædens niende danske af slagsen. Restauranten ligger på Dtc Torvet ved afkørsel 59 på E45.

Den danske franchisegruppe, Isken, har drevet KFC-restauranterne i Danmark siden 1986 og planlægger nu sammen med den amerikanske fastfoodkæde at åbne 25 nye restauranter i løbet af de næste år.

– Vi ser et stort potentiale i Danmark. Allerede sidste år havde vi en omsætningsstigning på 20 procent, og det vil vi gerne øge endnu mere. Det er vores mål at øge den aktuelle omsætning på 60 millioner kr. til 500 millioner kr. over de kommende år, siger adm. direktør for KFC i Danmark, Tyskland, Østrig og Schweiz, Marco Schepers.

Hos den danske franchisegruppe supplerer adm. direktør, Bjartmar Trastarson:

– KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark. Vi vil gerne opfylde deres ønske om flere placeringer her i landet – nu i Vejle og over de næste år med yderligere 25 restauranter.

Efter Herning og Odense er Vejle-restauranten den tredje, der åbner i Danmark i år. Åbningen i Vejle sker med en restaurant på 132 kvm med cirka 90 siddepladser. Udearealet er 96 kvm med 32 siddepladser. Det samlede areal er 2.200 kvm.

Læs også Ikea udskyder nyt varehus på ubestemt tid

Læs også Politikere i Randers overvejer at gøre butiksområde mindre for at hjælpe mindre butikker

Læs også Nordens største take away-pizzakæde vil åbne 40 steder i Danmark

Læs også Italiensk ejendomsforvalter køber strøgejendom som første opkøb i Norden (+)

Læs også International fond køber to Aarhus-ejendomme for 240 millioner kr.

Læs mange flere nyheder om detail her

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder