Arkitema skal styre Ny Bispebjerg Psykiatri i mål

Det blev Arkitema Architects, med underrådgiver Cubic Group, der vandt udbudet om byggeledelse i forbindelse med etableringen af Ny Psykiatri Bispebjerg. Her skal Region Hovedstaden over flere etaper etablerer en ny psykiatrisk afdeling ved det kommende hospital i Bispebjerg.

Således bliver det arkitektvirksomheden der skal sørge for, at det daglige arbejde på byggepladsen bliver udført som planlagt. Opgaven omfatter ud over byggeledelse også arbejdsmiljøkoordinering af samtlige entrepriser og bygherreleverancer af udstyr og apparatur.

– Vi er rigtig glade for at være blevet valgt til at skulle styre Ny psykiatri Bispebjerg helt i mål. Det er en kompleks opgave, hvor vi gør brug af vores store erfaring fra tilsvarende typer opgaver, og jeg er sikker på, at vi gennem organisering, proaktiv styring og godt samarbejde, vil bidrage til at den nye psykiatri bliver færdiggjort som forventet, siger Anders Lomholt, forretningsområdechef i Arkitema Architects.

Byggeriet ved Bispebjerg er tegnet at PLH Arkitekter og Friis & Moltke, og omfatter opførelse af ca. 21.600 brutto kvm nybyggeri med plads til i alt ca. 200 sengepladser samt ca. 1.400 brutto kvm kælder og 4.100 brutto kvm p-kælder.

Læs også Claes Brylle Hallqvist bliver opsagt efter kritik af udbudsproces til 1,6 milliarder kr.

Læs også Choktidsplan: Bispebjerg skærer 2 år af byggetid og sparer 300 millioner kr.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder