Illustration: Svenstrup Boligforening

Boligforeninger i Aalborg bygger 25 huse

Tirsdag den 23. oktober tager Svenstrup Boligforening og Himmerland Boligforening første spadestik til både nybyggeri og renovering af boliger i Svenstrup. Planen har været længe undervejs.

– Afdelingens beboere stemte i 2016 ja til en helhedsplan, der indbefatter renovering af de eksisterende parcelhuse og opførelse af nye. Afdelingens huse er mere end 60 år gamle og i sagens natur utidssvarende. Derfor er der behov for at opgradere både badeværelse, køkkener og adgangsforhold, siger direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

Projektet indebærer byggeri af 25 huse og renovering af 29 boliger, hvilket forventes at være gennemført i sommeren 2020.

– De nuværende boliger er på 66 til 70 kvm, mens der i de nye boliger bliver en del mere plads. I fremtiden vil afdelingen rumme fire boligtyper på cirka 80 til 108 kvm – alle i ét plan med egen carport og have, oplyser Ole Nielsen.

Arbejdet bliver håndteret af totalentreprenøren Bjerregaard & Vigel Pedersen. Projektet er opdelt i tre etaper, så alle beboere ikke bliver berørt på én gang.

Læs også Første grund solgt i ny Aalborg-bydel med op til 4.000 boliger

Læs også Nordjysk herregård solgt i årets største bolighandel med én bolig

Læs også Aalborg Lufthavn udvider med hangar samt lager- og kontorfaciliteter

Læs også 694 millioner kr. til ny lægeskole i Aalborg

Læs også Dansk Boligbyg, Sweco og Pluskontoret vinder konkurrencen om nyt kvarter i Aalborg

Læs også MA Ejendomme køber 402 år gammel ejendom i Aalborg (+)

Læs mange flere nyheder om Aalborg her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder