Direktør Thomas Borg, Nectar Asset Management. Foto: Nectar

Nectar Asset Management lander tocifret millionoverskud

Nectar Asset Management kommer ud af 2017/2018 med en samlet omsætning på 31,7 millioner kr. og et overskud før skat og afskrivninger på 13,1 millioner kr.

Det fremgår af årsrapporterne fra ejendomsinvestoren, som på vegne af eksterne investorer administrerer ejendomsinvesteringer i Storbritannien, Tyskland og Norden.

Dermed kommer koncernen, som står bag Nectar Asset Management Ltd., Nectar Asset Management ApS og Nectar Management A/S, ud af regnskabsåret med både øget omsætning og større overskud i forhold til året før.

Ledelsen betegner årets resultat som tilfredsstillende.

– Vi er ganske tilfredse med den udvikling, som Nectar er inde i og de resultater, som er præsteret gennem det seneste finansår. Der er fortsat en betydelig korrelation imellem vores indtjening og vores kunders afkast. Fremgangen i både omsætning og resultat skyldes blandt andet, at vi har realiseret flere investeringer på vegne af vores kunder til fornuftige afkast, siger direktør Thomas Borg, Nectar Asset Management-koncernen.

Forvalter over 7 milliarder kr.
Nectar-ledelsen forventer et fald i omsætningen i det kommende regnskabsår på 5-10 procent, mens overskudsgraden omvendt forventes øget fra 42 procent til 44-48 procent.

Ifølge Thomas Borg er det den ekstraordinære markedssituation med høj transaktionsvolumen og prisvækst, som giver grundlag for bedre indtjening.

Nectar Asset Management blev grundlagt i 2010, inden den danske gren blev etableret i 2011. Koncernen forvalter investeringer på tværs af grænser med en samlet værdi på over 7 milliarder kr.

I Danmark er Nectar netop flyttet til nyindrettede kontorer på Ewaldsgade ved søerne i København.

Læs også Nectar Asset Management køber konkurrent og forvalter nu for 7,5 milliarder kr. ejendomme

 

Seneste regnskabshistorier:

Læs også TK Developments overskud falder til et underskud på 34,5 millioner kr.

Læs også Freja slår halvårsrekord med et overskud på 662 millioner kr. – efter skat (+)

Læs også Victoria Properties igangsætter drift med 0,5 million kr. i underskud (+)

Læs også Per Aarsleff tjener mere end forventet (+)

Læs også Jeudan hæver forventningerne til 2018 en smule efter positivt første halvår

Læs mange flere regnskabshistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia