Jørn Tækker, adm. direktør og ejer af Tækker Group. Han driver flere selskaber i Tækker Group, der beskæftiger sig med ejendoms-, projekt- og idéudvikling, herunder ingeniør- og arkitektarbejde, nybyggeri, renovering, finansiering og administration. Familien Munk Tækker har - ifølge Berlingske – en formue på 1,6 milliarder kr. Foto: Ib Sørensen

2018: 15 bygge- og ejendomsinvestorer blandt landets 100 mest velhavende

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder