Züblin udvider med afdeling i Vestdanmark

Den nyoprettede afdeling Byggeri Vest har fokus på byggeprojekter i Vestdanmark. Afdelingen får kontor i Trige ved Aarhus, hvor Züblin i forvejen har sit danske hovedkontor.

– Züblin har i mange år udført funderings- og anlægsprojekter i Vestdanmark som eksempelvis motorvejsbroer, byggegruber og senest udvidelsen af Lindø Port of Odense. Det er derfor helt naturligt, at udvide byggeaktiviteterne til også at gælde Jylland og Fyn, siger Per Engsø, der er teknisk direktør for Züblins forretningsenhed Byggeri i Danmark.

Den nye afdeling trækker både på kompetencer fra Züblins øvrige afdelinger i Danmark og fra den internationale Strabag-koncern, som Züblin er en del af. Koncernen har 72.000 medarbejdere og en årsomsætning på over 100 milliarder kr.

Züblin har ansat Morten Stampe som afdelingschef for den nye afdeling. Morten Stampe har tidligere været ansat i TK Development og har i 14 år fungeret som adm. direktør og indehaver af Bodilsen Totalbyg, inden han senest var direktør i Newcon i tre år.

Per Engsø glæder sig over ansættelsen af Morten Stampe og har store forventninger til den nye afdeling.

– Morten Stampe har stor brancheerfaring og netværk, og han kender markedet i Vestdanmark, siger Per Engsø.

Læs også: Jørgen Junker laver projektudviklingselskab med sin søn

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder