Entreprenør bygger videre efter haste-byrådsmøde – fandt granater i jorden

Striden handler om et bilag, der handler om gennemgang af grunden, og kommunen mener ikke, at entreprenørvirksomheden har overholdt kontrakten, hvilket den adm. direktør afviser.

– Der blev afholdt et møde før sommerferien omkring bilaget, og der så vi nogle punkter, der var modstridende. Dem skulle vi have opklaret. En anden ting er, at der kun var cirka halvanden måned fra kontrakten blev indgået til gennemgangen skulle være færdig, og der skulle der også afholdes en sommerferie. Det fandt vi ikke muligt, og hvis vi skulle nå at lave en gennemgang på den korte tid, ville det blive overfladisk, siger Mikkel Baastrup, der er administerende direktør i B. Nygaard Sørensen, til Dagens Byggeri.

Området, hvor stadionet skal ligge, har tidligere været en skydebane, og man har fundet militære granater i jorden.

– Vi flagede det for dem med det samme. Vi spurgte, om området var undersøgt for ammonition. Det var den ikke. Det er ikke blevet undersøgt, før vi skrev kontrakt, siger Mikkel Baastrup.

Helsingør Kommune vil ikke kommentere sagen overfor Dagens Byggeri.

Læs også: Hele det tidligere Helsingør Hospital med 120.000 kvm. grund er solgt til udviklere (+)





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder