Coor får hovederne til at vende sig i København med opsigtsvækkende køretøjer

Der smiles og peges, når Coors elkøretøjer suser rundt i hovedstadens gader for at servicere de tæt på 300 ejendomme, som facility management-virksomheden vedligeholder de tekniske installationer på som underleverandør til Københavns Ejendomme & Indkøb.

Det ene køretøj ligner en krydsning mellem en Christianiacykel og en traktor, mens de tre andre ligner et familiemedlem til den hedengangne ellert.

– Elkøretøjerne er oplagte til vores opgave i hovedstaden, da vores teknikere og fagfolk har mange korte ture og stop. Samtidig skal de parkere mange steder i indre by, hvilket kan være en tidskrævende opgave. Da elkøretøjerne må parkere som cykler, gør det arbejdsprocesserne meget lettere. Samtidig får vi både smil og positive kommentarer for køretøjerne, som giver dagen et ekstra løft, fortæller divisionsdirektør i Coor Property, Thomas Fog.

Han fortæller, at de små biler udover at være nemme at manøvre rundt i og finde parkering til i bymidten også er langt mere miljøvenlige end deres brændstofslugende fæller. Et internt sporingssystem finder nærmeste medarbejder til opgaven, og derved sparer man unødige kilometer på vejene samt tid og energi.

Coor regner med, at de fire elkøretøjer samlet vil køre ca. 20.000 km årligt. Kontrakten mellem Coor og Københavns Kommune løber indtil udgangen af 2021.

Læs også: Park Street Nordicom skærer forretningen til med ISS-partnerskab og øget digitalisering (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder