Foto: M7 Real Estate

M7 køber 68 ejendomme for milliardbeløb i blandt andet Danmark

M7 Real Estate har købt ejendomme for 140 millioner euro – svarende til omkring 1.050 millioner kr. – til fonden ”M7 European Real Estate Investment Partners IV” eller blot ”Ereip IV”, som er den britiske kapitalforvalters til dato største fond.

Det drejer sig konkret om 68 ejendomme på i alt 331.000 kvm. Ejendommene er opkøbt som en blanding af mindre porteføljer og enkeltstående ejendomme i henholdsvis Danmark, Tyskland og Holland.

Samtidigt varsler M7 Real Estate med hovedkontor i London yderligere opkøb af ejendomme for 35 millioner euro – omkring 260 millioner kr. Opkøb, der forventes gennemført hen over sommeren.

Læs også M7 udvider med kontorhus på 3.300 kvm i Odense

Læs også M7 køber fynsk erhvervspark og produktionsejendom

Læs også M7 køber 117.000 kvm. for 520 millioner kr. til ny fond

Kapitalrejsningen til Ereip IV-fonden blev afsluttet i november 2017 med 400 millioner euro – knap 3 milliarder kr. – via investorer fra blandt andet USA, Hongkong og Mellemøsten. De seneste handler bringer den samlede investering op på cirka 800 millioner euro, hvilket svarer til omkring 6 milliarder kr., for ejendomme i Skandinavien, Tyskland, Irland og Holland.

Den samlede portefølje, som bliver forvaltet af M7’s paneuropæiske platform, består af 212 kontor- og logistikejendomme på tilsammen 1,3 millioner kvm med en gennemsnitlig uopsigelig lejekontrakt på 4,2 år og en samlet tomgang på 17,1 procent.

Læs også Investor køber udlejningsejendom i Hillerød for 4 millioner kr. under udbudsprisen (+)

Læs også Svensk ejendomsselskab køber 184 familieboliger

Læs også Ejendomsfond indtager Danmark med køb af 228 studieboliger (+)

Læs også Salgspris for sjællandsk gods med 27 værelser offentliggjort

Læs også Formentlig den største handel med en byejendom i Køge nogensinde

Læs også PensionDanmark køber godt 12.000 kvm forskerpark

Læs mange flere nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder