Opførelsen af de 6 rækkehusstænger tager udgangspunkt i et forslag udarbejdet af Mangor & Nagel

Vinderteam fundet til 58 nye rækkehuse i Ishøj

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) har valgt et team bestående af entreprenørvirksomheden Q Construction, rådgivende ingeniørfirma Rønslev og arkitekterne fra RUM til at varetage projektering og opførelse af 58 rækkehuse i Vejleåparken i Ishøj.

Ifølge parterne understøtter Vejleåparken den positive udvikling i det socialt belastede område, som nu er begyndt at få flere ressourcestærke beboere. For få år siden, da Vejleåparken i Ishøj blev renoveret, var det danmarkshistoriens største renovering.

Opførelsen af de 6 rækkehusstænger tager udgangspunkt i et forslag udarbejdet af Mangor & Nagel. I konkurrencefasen har teamet, udover at beregne prisen, konkretiseret projektets materialer og taget stilling til bedste organisation til at gennemføre processen.

– Vi glæder os meget til at arbejde i Vejlåparken. Det er et fint og vigtigt projekt, som vi ser frem til at gøre til virkelighed i tæt samarbejde med Afdeling 55 og de lokale aktører, siger arkitekt og partner Karin Elbek, RUM.

Rækkehusene er designet som et-planhuse, som alle har udgang mod både en øst- og vestvendt terrasse. Husene er forskudt i forhold til hinanden for at minimere indblik både ind i bebyggelsen og ud mod naboer.

Efter planen står rækkehusene færdige i januar 2020.

Læs også Cobe næsten firedobler millionoverskud

Læs også Bygherrerådgiver valgt til milliardprojekt i Odense

Læs også Dansk arkitektvirksomhed vinder ny stationsbygning i Hamborg

Læs også Team vinder transformation af Svendborg Havn

Læs også SHL vinder maritimt projekt i Liverpool til 170 millioner kr.

Læs også Zeso og Cowi vinder 3 lufthavnsbyggerier til 3,6 milliarder kr. foran stærke konkurrenter (+)

Læs mange flere nyheder om arkitektvirksomheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder