De 235 delevenlige lejligheder på Gøteborg Allé i Aarhus N. Illustration: Aart Architects

Europa Capital køber 235 nye boliger til primært unge i Aarhus

NCC bygger for selskabet Konstruct 235 delevenlige lejligheder i Aarhus, som henvender sig især til unge, der ønsker en moderne bolig, men har brug for at dele huslejen.

Konstruct har på vegne af selskabet Gøteborg Allé 7 ApS indgået aftale med NCC som totalentreprenør om at opføre de 235 boliger samt en café på Gøteborg Allé i Aarhus N.

Kontrakten på cirka 17.500 kvm bebyggelse er på 243 millioner kr. Størstedelen af lejlighederne bliver under 75 kvm, og de fleste har to separate værelser og et fælles køkken og opholdsrum.

– Vi er utrolig glade for denne kontrakt. Både fordi vi har udviklet et stærkt projekt sammen med bygherren, og fordi vi her især bygger til de mange unge mennesker, der hvert år flytter til Aarhus for at studere og bo, siger direktør Nicolai Schultz, NCC Building.

Europa Capital med hovedkontor i London har købt boligprojektet, og kapitalforvalteren overtager det, når boligerne er indflytningsklar. Det sker i et joint venture med danske Keystone Investment Management med adm. direktør, partner og medstifter Morten Schultz, der ejer en mindre del af projektet.

Tidsplan
For bygherren Konstruct er det virksomhedens hidtil største udviklingsprojekt. Selskabet har eksisteret i godt tre år og har hovedfokus på projektudvikling i København og Aarhus.

Konstruct har i projektet samarbejdet med Aart Architects og MOE.

Boligerne kommer til at ligge på grunden, hvor sygeplejerskeskolen tidligere lå. Denne bygning skal nu rives ned, og det sker hen over sommeren.

Selve byggeriet går i gang 1. september 2018 og forventes færdigt i sommeren 2020.

Læs også Topdanmark køber 3.500 kvm Company House i Aarhus

Læs også Aarhus Kommune forsvarer sig efter kritik om ”lang og tung proces” (+)

Læs også Jysk-fynsk konsortium bygger boliger og erhverv i Aarhus

Læs også Jysk Pædagogseminarium bliver til 730 boliger

Læs også Fremadstormende A. Enggaard: Vi skyder ikke alle vores projekter af på én gang (+)

Læs også Tysk kapitalforvalter køber ”Biblioteksparken”-projekt i Aarhus

Læs mange flere nyheder om Aarhus her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder