Torben Schønherr. Foto: Carsten Ingemann

Stifter af Schønherr trækker sig tilbage – ny pris skal hylde ham

Landskabsarkitekt Torben Schønherr trækker sig pr. 31. juli fra det daglige arbejde i landskabsarkitektvirksomheden Schønherr, som han har stiftet.

De nuværende indehavere af virksomheden, Nina Jensen og Rikke Juul Gram, som har bidraget til udviklingen af den arkitektoniske profil gennem snart 20 år, ønsker gennem en ny pris at hylde Torben Schønherr og hans arbejde for landskabsarkitekturen og takke ham for mange års samarbejde. Prisen får navnet ”Torben Schønherrs pris til fremme af enkelheden”.

Prisen gives til en person, der gennem sit virke har vist forståelse for enkelhedens skønhed. Den uddeles første gang på Torben Schønherrs fødselsdag den 18. november, og vil herefter blive uddelt en gang årligt.

Prisen på 25.000 kr. skal bruges på et ophold i Rom det efterfølgende forår og forpligter prismodtageren til ved hjemkomsten at videregive sine oplevelser til glæde for virksomhedens medarbejdere og andre interesserede.

Læs også Anker Boye ny formand for Køge Kyst – Steen Winther-Petersen trækker sig pga. sygdom

Læs også Casa forfremmer 2 udviklere til direktører

Læs også Aarhus Kommune finder ny forvaltningschef for Plan og Miljø

Læs også Deloitte udnævner ny partner inden for ejendomsrådgivning

Læs også Ny ejendomschef i Gladsaxe Kommune

Læs mange flere navnehistorier her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder