Patrik Hall, Heimstaden
Adm. koncerndirektør Patrik Hall, Heimstaden. Foto: Lasse Åkerström

Heimstaden køber ejendomsprojekter for 7,7 milliarder kr.

Heimstaden er klar til at investere 8,5 milliarder svenske kr. – svarende til knap 6,2 milliarder danske kr. – i at opføre cirka 5.300 boliger i Øresundsregionen og Stockholm-området.

Det svenske ejendomsselskab har netop indgået en rammeaftale med Magnolia Bostad, som dermed får mulighed for at bygge boligerne, som er fordelt på 14 boligprojekter.

Derudover investerer Heimstaden 1,1 milliard svenske kr. – cirka 800 millioner danske kr. – i erhvervsbyggeri til blandt andet handel og pleje, ligesom der investeres i garageanlæg og parkeringsområder.

Alt i alt er der tale om cirka 252.000 kvm til 9,6 milliarder svenske kr, oplyser ejendomsselskabet med hovedkontor i Malmø.

Læs også Heimstaden tæt på køb af 411 andelsboliger i København

Læs også Heimstaden køber Valsehuset i Valby for 340 millioner kr.

Klar inden 2024
– Vi er meget tilfredse med den rammeaftale, vi har underskrevet med Magnolia. Vi leverer nu energieffektive og attraktive boliger i større storbyområder med stor boligmangel, siger adm. direktør Patrik Hall, Heimstaden.

Rammeaftalen udløber ved årets udgang 2023, når det endelige projekt forventes afleveret.

Falkenborn har fungeret som juridisk rådgiver for Heimstaden og Wigge & Partners for Magnolia Bostad.

Heimstaden ejer, administrerer, udvikler og forvalter boliger i Sverige, Norge og Danmark. Koncernen har omkring 31.600 boliger med en ejendomsværdi på cirka 54,8 milliarder svenske kr., hvilket svarer til cirka 40 milliarder danske kr.

Se også Her er de 10 mest aktive investorer i Danmark i 1. kvartal (+)

Læs også Ejendomsinvestorer fastholder lavere forventninger til 2018

Læs også Størst tiltro til ”ny” sektor – slår rekord for ejendomsværdi og udlejningsprocent (+)

Læs mange flere nyheder om investeringer her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder